Gemi Denetimleri

Gemi Denetimleri
2006 yılından itibaren bakanlık tarafından zorunlu kılınan gemi denetimleri için profesyonel bir şekilde hizmet alabileceğiniz, bağımsız bir denetim ve gözetim kuruluş olarak tüm sektörlere eşit mesafede yer alarak hizmet veren Turc Trust Works firması şu konularda sizlere hizmet veriyor.

2006 yılından itibaren bakanlık tarafından zorunlu kılınan gemi denetimleri için profesyonel bir şekilde hizmet alabileceğiniz, bağımsız bir denetim ve kuruluş olarak tüm sektörlere eşit mesafede yer alarak hizmet veren Turc Trust Works firması şu konularda sizlere hizmet veriyor.

1 ) Gemilerde yer alan malzemelerin, ekipmanların ve teçhizatların gemi işletme standartlarına uygun olmasının denetimi,

2 ) Gemilerin neden olduğu deniz kirlilik oranlarının tespit edilmesi, Yurt dışından ülkemize getirilen Gemilerin taşımacılık kurallarına uygun olup olmadığının belirlenmesi,

3 ) Gemi taşımacılığında ambar hesaplarının yapılması ve taşınabilecek hacim – ağırlık hesaplarının denetlenmesi gibi hizmetlerini sizlere sunan firma aynı zamanda profesyonel olarak saha gözetim hizmetleri de yapmaktadır.

Firma olarak bizler Ticaret Bakanlığı tarafından akredite edilmiş ve A tipi statüsüne sahip olan ender firmalardan birisiyiz. Hizmet vermiş olduğumuz işletmelerin farklı birçok süreçlerine odaklanmakta ve en önemlisi tarafsız ve bağımsız olarak hizmet sunmaktayız. Çalışmış olduğumuz her bir işletmeye aynı ölçüde ve kalitede hizmet vermekteyiz.

İşletme Denetimleri

İşletmenizin her detayının profesyonel olarak denetlenmesi için sizlere hizmet veren firma kalite standartlarına uygunluk belgeleri verme yetkisine de sahiptir. Saha çalışanlarının iş güvenliği hizmetleri, kullanılan makine ve üretim sistemlerinin kalite standartlarına uygunluk denetim hizmetleri gibi denetim ve gözetim hizmetlerini sizlere sunan firma bu hizmetler için çok ekonomik ücretler talep etmektedir.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.