Geleneksel Söz Yüzükleri

Geleneksel Söz Yüzükleri
Gelenek ve göreneklerimize göre evlilik adımlarını atan çiftler bu beraberlik için ilk olarak “söz” merasimini gerçekleştirirler.

Gelenek ve göreneklerimize göre evlilik adımlarını atan çiftler bu beraberlik için ilk olarak “söz” merasimini gerçekleştirirler. Söz merasiminde bir birlerini seven ve evlilik kararı almış iki insanın aralarındaki bağ aileler arasında da onaylanmış ve resmi olarak ilan edilmiş olur. Bunu göstermek içinde söz yüzükleri takılır. Söz yüzükleri aslında nişan yüzükleri ile hemen hemen aynıdır.

Bir birini seven ve evlilik kararı alan çiftler çoğu zaman bu bağın sembolü olarak söz yüzüklerini kendi aralarında takarlar. Bir nevi evlilik teklifi işareti gibi düşünülebilir. Son yıllarda ise söz yüzükleri yerine tek taş yüzükler daha fazla tercih edilmektedir. Çoğu zaman da söz, nişan törenleri bir arada yapılarak zevke uygun tek bir yüzük veya söz, nişan yüzüğü veya tek taş, beş taş ya da tam tur yüzükler seçilebilmektedir.

En Güzel Söz Yüzük Modelleri

İster kendi aranızda bağlılığınızı göstermek için ister aileler arası evlilik kararının onayını ilan etmek için söz yüzüğü takın, bu yüzükler sevginizin ve bağlılığınızın işareti olacaktır. Oldukça farklı, modern, klasik modeller arasından seçeceğiniz bu ince alyans modelleri parmağınızı süsleyecek ve sadakatinizin sembolü olacak.

Lizay Pırlanta’nın yüzük koleksiyonu içinde oldukça fazla seçenek var. Söz yüzükleri, nişan yüzükleri, alyans, elmas yüzükler, pırlanta yüzükler, tek taş, baget pırlanta, tam tur pırlanta yüzükler içinde en çok tercih edilenler beyaz altın ile tasarlanan modellerdir. Zarafetinize ve zevkinize uygun bu modeller size de çok yakışacak. https://www.lizaypirlanta.com/blog/soz-yuzukleri sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.