Gelecek nesiler için varız…

Gelecek nesiler için varız…
AK Parti Samsun Milletvekili Adayı Hasan Basri Kurt, Kavak ilçesine bağlı karaaslan ve Çivril köylerinde yapılan Kutlu Doğum Haftası etkinliklerine katıldı.

Etkinliklere Hasan Basri Kurt’un yanı sıra Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu ile İlkadım ilçesi eski Belediye Başkanı Necattin Demirtaş ta katıldı. Hemşehrileri tarafından büyük bir ilgiyle karşılanan Hasan Basri Kurt, bu tür etkinliklerin insanlar arasındaki sevgi saygı ve kardeşlik duygularını pekiştirdiğini söyledi.

 

Hasan Basri Kurt, yaklaşan seçimler öncesi köylülerden de destek istedi. Kurt, “ Sizler kurulduğu günden itibaren AK Parti’ye büyük destek verdiniz. Bundan sonra da aynı desteği vereceğini biliyorum. Ama bu kez farklı bir durum var. Sizlerin içinden biri aday. Beni Ankara’ya daha güçlü gönderin. Sandıkları patlatın AK Parti’ye bugüne kadar görülmemiş desteği verin. Bizler diğer partiler gibi gelecek seçimleri değil gelecek nesilleri düşünen bir partiyiz. Çocuklarımızın geleceği için mutlu yarınlar için gece gündüz çalışan bir eki.iz. bu ekibi yalnız bırakmayın bu davayı öksüz bırakmayın” dedi.

 

Hasan Basri Kurt daha sonra Vezirköprü ilçeasine giderek Milletvekili Adayı Adem Tuncer, Belediye Başkanı İbrahim Sadık Edis ve ilçe başkanı Halil İbrahim Doğan ile birlikte Kunduz Yaylası’ndaki Türkiye Offroadd Yarışmalarının Vezirköprü ayağını izledi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.