GELECEK GENÇ BEYİNLERDE

GELECEK GENÇ BEYİNLERDE
Gençlerle bir araya gelerek hayata geçirmeyi planladığı projelerle ilgili fikir alışverişinde bulunan Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, “Genç Atakum'un genç beyinleriyle geleceğe yön veriyoruz” dedi.

Toplum Gönüllüleri Vakfı İğne Deliği Gençlik Merkezi'nin toplantısına katılarak gençlerle sohbet eden Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, kendisine yöneltilen sorulara yanıt verirken hayata geçirmeyi planladığı gençlik projeleri için fikir alışverişinde bulundu.

Atakum'un gençlerle daha güzel olduğunu belirten Başkan Taşçı, “Gençler, Atakum'un nüfusunda önemli bir kısımı oluşturuyor. Şehrimizin önemli markası OMÜ'nün ilçemizde olması bunda büyük etken. Bu anlamda gençlerin görüşlerine önem veriyorum. Hayata geçirilecek projelerde mutlak suretle gençlerimizin fikirlerini alıyorum. Genç Atakum'un genç beyinleriyle geleceğe yön veriyoruz” diye konuştu.

Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, toplantının ardından kendisiyle özçekim yapmak isteyen gençlerin bu talebini geri çevirmedi. Gençler ve Başkan Taşçı özçekim yaparak toplantıyı ölümsüzleştirdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum