Geleceğin Umutlarını sevindirdiler

Geleceğin Umutlarını sevindirdiler
Liseli Genç Umut Topluluğu Atakum Alanlı İlkokulu ve Atakum Meyvalı İlkokulunda ki çocuklara hediyeler dağıtarak çocukların yeni yıla mutlu girmelerini sağladılar.

Hediyeleri alan çocukların mutlulukları yüzlerinden okunurken, aynı grubun Van'da eğitim gören ihtiyaç sahibi öğrencilere de hediye gönderecekleri açıklandı.

Atakum Meyvalı İlkokulu Müdür Yetkili Öğretmeni Ayşe Solak " Okulumuz da 1, 2, 3, 4 ve Anasınıfı'nda olmak üzere toplam 30 tane öğrenci var. Öğrencilerimize yılbaşı hediyesi dağıtarak onları hem mutlu hemde motive eden Liseli Genç Umut topluluğuna teşekkür ediyorum. Onların sayesinde öğrencilerimiz mutlu oldular ve bu mutluluk öğrencilerin derslerine de yansıyacaktır. Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Daha sonra Alanlı İlkokuluna geçen Liseli Genç Umut topluluğu buradaki toplam 10 tane öğrenciye hediyelerini dağıttı. Öğrencilere oyuncak araba, oyuncak ayı, elbise ve bebek dağıtan Liseli Genç Umut Topluluğu " Öğrencileri mutlu etmek gerçekten çok güzel, burada çok insanın emekleri var. Bildirilerimiz sayesinde insanlarla iletişime geçtik. Yardım sever vatandaşlar bizlere evlerindeki kullanmadıkları oyuncakları verdiler, bizde onları ihtiyaç sahibi olan, mutlu edebilceğimizi düşündüğümüz öğrencilere dağıttık. Çocukları mutlu etmek ve sevindirmek çok güzel, umarız yeni yıla bir nebze olsun mutlu olarak girerler, herkesin emeğine sağlık" diye konuştular. ADEM ÇİÇEK

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.