Geleceğimizi oylayacağız

Geleceğimizi oylayacağız
AK Parti Samsun Milletvekili Adayı Av. Yılmaz Hocaoğlu, "7 Haziran seçimlerine çok az bir zaman kaldı, sandığa gideceğiz ve geleceğimizi oylayacağız.

Bugün 2023 yılına her alanda emin adımlarla ilerliyoruz. Yeni Türkiye'yi inşa ediyoruz. Biz hedef koyan bir partiyiz" dedi.

Seçim gezileri kapsamında Ladik'e giden AK Parti Samsun Milletvekili Adayı Av. Yılmaz Hocaoğlu, burada ilçeye bağlı mahalleleri gezerek vatandaşlarla buluştu. AK Parti iktidarlarının "Halka hizmet, Hakk'a hizmet" anlayışıyla bugüne kadar sayısız hizmeti hayata geçirdiğini ifade eden Hocaoğlu, "Bu seçimde halkımız bir kez daha ülkemizin kaderini çizecek. Ülkemizin önünü tıkayan mevcut anayasanın, bu sistemin değiştirilmesi gerekiyor. 12 yılda 3 genel seçim yapıldı. Hepsinden de oyumuzu artırarak başarıyla çıktık. Milletimizin desteğiyle bu seçimden de oyumuzu artırarak çıkacağız" dedi.

 

En büyük destek Samsun'dan olsun

Genel seçime çok az bir zaman kaldığını hatırlatan Hocaoğlu, "Sandığa gideceğiz ve geleceğimizi oylayacağız. 2001 Türkiye'si nerde ve 2015 Türkiye'si nerde? Yollar, hastaneler, eğitim ve bir çok alanda 2001 Türkiye'si bitti. Gençlerimiz, çocuklarımız ve kadınlarımız için hayallerimiz var. Bu hayallerin gerçek olması 7 Haziran seçimlerine bağlı. Filistin, Yemen, Gazze ve Somali'de gözler Türkiye'nin üzerinde. Dünyada bize bakan ve mazlumların elinden tutup kaldıran, yetimlerin başını okşayıp seven, garibanı yalnız bırakmayan, başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakanımız Ahmet Davutoğlu'na en büyük desteği Samsun'dan vermeliyiz" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.