‘GELECEĞİMİZE IŞIK TUTUYORUZ’

‘GELECEĞİMİZE IŞIK TUTUYORUZ’
Türk Kızılay’ı Canik Şube Başkanlığı yönetim kurulu üyeleri ve Gençlik kolları ile birlikte yaparak kuşaklar arası bağ kuruyor. Başkan Hatice Örs,” Gücümüzü aldığımız Türk Kızılay’ında geleceğimize ışık tutuyoruz ”dedi.

Türk Kızılay’ı Canik Şube Yönetim Kurulu Başkanı Hatice Örs, Şube İkinci Başkanı ve anı zamanda Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bafra Şubesi Basın Sözcüsü Köksal Öner tarafından düzenlenen geziler ve piknikler sonucunda bir yıl boyunca yaptıkları faaliyetlerden dolayı yönetim kurulu üyelerinin  yan sıra Gençlik kollarını ödüllendirdi.

img-8566-001.jpg

BÜYÜK BİR AİLE TABLOSU
Türk Kızılay’ı Canik Şube Yönetim Kurulu Başkanı Hatice Örs,’ün liderliğinde Gölalan şelalesinde önünde bir araya gelen Türk Kızılay’ı Canik Şube Başkanlığı ve Gençlik kolları bir arada kaynaşarak açık alanda bilgi alıverişinde bulundular. Gölalan muhtarı Cemal Memu’ da katıldığı piknik programı ile Canik Şube Başkanlığı farkındalığını ortaya koymuştur. Türk Kızılay’ının olmaz olmazı olan gençlik kolları nı güçlendiren Türk Kızılay’ı Canik şube başkanlığı gelecek nesillere Türk Kızılay’ının taşınması için onların eğitimini Basın danışması Köksal Öner ile birlikte yürütüyor.

‘TÜRK KIZILAY’I GÖNÜLLÜSÜYÜZ’
Her geçen gün birlikteliklerini güçlendirdiklerini anımsatan Türk Kızılay’ı Canik Şube Yönetim Kurulu Başkanı Hatice Örs,” Şubemizin olmazsa olmazı değerli gençlerimiz bir yıl boyunca bizim faaliyetlerimize destek vermişler ve bizim yaptığımız faaliyetlerin bel kemiği olmuşlardır. Onlarla zaman zaman bir araya gelerek istişareler yaparak Türk Kızılay’ı gelecek nesillerin omuzlarına yüklemeye çalışıyoruz. İkinci Başkanımız Köksal Öner ve Değerli muhtarımızın Cemal Memu’ katılımı ile gençlerimizi yöremizin güzelliklerini gösterirken çevre bilinci ile onları geleceğe taşımak istiyoruz “diye konuştu.Köksal ÖNER

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.