Geçler Harekete Geçti

Geçler Harekete Geçti
Tekkeköy Kent Konseyi Geçlik Meclisi ilk toplantısını yaparak Gençlik meclisi başkanını belirledi.

Tekkeköylü gençler ilçenin her türlü noktasında görev almak, söz sahibi olmak, kent yönetiminde aktif olmak ve seslerini duyurmak adına çalışmalara başladı. İlk olarak Tekkeköy Kent Konseyi gençlik meclisi başkanlığı seçimi yapıldı. Tekkeköy Belediyesi kafeteryasında yapılan kent konseyi gençlik meclisi toplantısı ve seçimine Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, Tekkeköy Belediye Başkan Yardımcısı Yusuf Sağlam, Tekkeköy Kent Konseyi Başkanı Prof. Dr. Mehmet Yavuz Erler, Tekkeköy Belediyesi Meclis üyesi Aydın Karmil, Tekkeköy Kent Konseyi genel sekreteri Şeref Aydın, Bilgi İşlem Müdürü Ahmet Biltekin ve Tekkeköylü gençler katıldı. Yapılan oylamada Kent Konseyi başkanlığına Murat Balcı seçildi. Seçimin ardından gençlik meclisi yönetim kurulu oluşturuldu.

 

Geleceğin teminatı gençlerimize çok büyük görevler düşüyor

 

Kent konseyi gençlik meclisi toplantısında konuşan Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar ‘gençlerimizin seslerini duyurmaları istek ve önerilerini dile getirmeleri noktasında ilk adımı atmış oldular. Geleceğin teminatı gençlerimiz siyasetten ticarete, kamudan özele her türlü noktada kendilerini ifade edip istek ve arzularını dile getirmeleri yolunda başlatmış oldukları bu güzel çalışma bizleri de heyecanlandırdı. Görüyorum ki  bu salonda gözleri ışıl ışıl parlayan bir şeyler ortaya koymak isteyen çalışkan dinamik bir ekip var. Bu oluşum Tekkeköy gençliğinin harekete geçmesi için ilk kıvılcım diyebiliriz. Oluşturulmuş olan bu platform sayesinde gençlerimiz ilçenin geleceği için planlamalar yapıp akranlarının isteklerini dile getirecekler, bizlerde onların isteklerini yerine getirmeye çalışacağız. Yarın ilçemizin, ilimizin hatta ülkemizin yönetiminde söz sahibi olacak yarınların teminatı gençlerimize her zaman her konuda yardıma hazırız. Şahsın ve belediyemiz olarak gençlerimiz için taşın altına elimizi tereddütsüz koyarız. Gençlik ve Spor Bakanımız sayın Akif Çağatay Kılıç’ta ilçemizde bir gençlik merkezi yapılması konusunda gerekli adımları attı ve gençlik merkezi yapılması müjdesini geçtiğimiz aylarda bizlere verdi. Gençlerimizin boş zamanlarını değerlendireceği her türlü donanıma sahip bir gençlik merkezi yakında ilçemiz gençliğinin hizmetine sunulacak. Kent konseyi başkanı ve siz değerli gençlerimize çalışmalarınızda başarılar dilerim’ dedi.

 

Tekkeköy Kent konseyi başkanlığına seçilen Murat Balcı ‘Tekkeköy’de gençlerinde söz sahibi olmaları, kent yönetimine aktif olarak katılmalarını ve kendilerini ifade etmelerinde önemli bir platform olacak gençlik meclisimizi oluşturduk. Başta Tekkeköy Belediye Başkanımız Hasan Togar olmak üzere Kent Konseyi Başkanımız sayın Prof. Dr. Mehmet Yavuz Erler’e bize böyle bir oluşumda yer alıp söz hakkı verdikleri için çok teşekkür ediyorum. Enerjimizi tüm Tekkeköy gençliğiyle birleştirerek çok güzel işler başaracağız’ dedi.     

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.