GECE GÜNDÜZ DEMEDEN ÇALIŞMAKTAYIZ

GECE GÜNDÜZ DEMEDEN ÇALIŞMAKTAYIZ
AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, AK Parti Vezirköprü 7. Olağan Kongresine katılarak teşkilat üyeleri ile bir araya geldi.  Köktaş, "Hemşehrilerimize hizmet etmek için gece gündüz demeden çalışmaktayız" dedi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir'inde katılımıyla bayram havasında gerçekleşen kongre de konuşma yapan Milletvekili Köktaş, "19 Eylül Gaziler Günü vesilesiyle Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, İstiklal mücadelemizin bütün kahramanlarını, şehitlerimizi, gazilerimizi rahmet ve şükranla yad ediyorum.  Kuruluşundan bugüne kadar AK Parti teşkilat kademelerinde görev almış, hizmet etmiş, katkı sağlamış, gönül vermiş kardeşlerime şükranlarımı sunuyor, Ahirete irtihal etmiş kardeşlerimize de Rabbimden rahmet niyaz ediyorum. Vezirköprü gerçekten AK Parti'nin siyasi tarihinde çok önemli bir yeri vardır. Vezirköprülü hemşehrilerimiz AK Parti'yi sahiplendiler 3 Kasım 2002 seçimlerinden itibaren en büyük desteği verdi. O gün bugün Vezirköprülü kardeşlerimizle her zaman her seçimde bizlere desteğini esirgemedi" dedi.

whatsapp-image-2020-09-19-at-14-34-56.jpeg

Milletvekili Köktaş, sözlerini şöyle sürdürdü: "Bizler de hemşehrilerimize hizmet etmek için gece gündüz demeden çalışmaktayız. Teşkilatımızın bu bayram gününde siz değerli Teşkilat Başkanımız Erkan Kandemir bey katılımlarınızla bizleri onurlandırdınız, sizlere teşekkür ediyoruz.  Biz, tek vazifemizi Hakk'a ve halka hizmet olarak görmekte bu anlayışla hareket etmekteyiz. Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde ve talimatları doğrultusunda, 2023'e giden süreçte güçlü ve büyük Türkiye yolunda hep birlikte yürüyecek, inşallah 2023, 2053 ve 2071 hedeflerine milletimizin de desteği ile ülkemizi birlikte taşıyacağız.  Bizler, bir olduğumuz, iri olduğumuz, diri olduğumuz, beraber olduğumuz takdirde Allah'ın izniyle hiçbir güç bizi yıkamaz.  Bu duygu ve düşünceler içinde; İlçe başkanlığına seçilen kardeşimize ve yeni yönetim kurulu üyelerine çalışmalarında başarılar diliyor, Kadim davamız ile milletimize hizmet aracı gördüğümüz siyasetimiz ve onun çatısı olarak kabul ettiğimiz AK Partimizin İlçe kongrelerinin, teşkilatımız, partimiz, şehrimiz, ülkemiz ve milletimiz için hayırlara vesile olmasını Rabbim'den niyaz ediyor, tüm katılımcıları en kalbi duygularımla, muhabbetle selamlıyorum."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.