''Gece-gündüz büyük gayret sarf ediyoruz''

''Gece-gündüz büyük gayret sarf ediyoruz''
Büyükşehir Belediye Meclisi Eylül Ayı kapanış toplantısında konuşan Başkan Mustafa Demir, pandemi döneminde kuralların uygulanması noktasında gece-gündüz gayret sarf ettiklerini belirtti.

Büyükşehir Belediye Meclisi Eylül Ayı kapanış toplantısında konuşan Başkan Mustafa Demir, pandemi döneminde kuralların uygulanması noktasında gece-gündüz gayret sarf ettiklerini belirterek, “Biz 1 milyon 350 bin halkımıza sorumluyuz. Gece-gündüz hiç tatil yapmadan büyük bir gayretin içerisindeyiz. Zabıta birimlerimiz, sosyal hizmetler daire başkanlığımız, ilçe belediyelerimiz, hep birlikte iktidarıyla muhalefetiyle büyük gayret gösteriyoruz. Sorumluluğumuzu yerine getirme noktasında da asla geri durmadan bütün gayretimizle ortadayız” dedi.

Samsun Büyükşehir Belediyesi Meclisi Eylül Ayı kapanış toplantısı Başkan Mustafa Demir başkanlığında Cumhuriyet Meydanı'ndaki Meclis Toplantı Salonu’nda yapıldı. Buradaki konuşmasına Kızılay aracına yapılan hain saldırıyı kınayarak başlayan ve şehidimize Allah’tan rahmet dileyen Başkan Mustafa Demir, Samsun’un Türkiye’nin en önemli lokasyonlarından biri olup, bölgenin sorumluluğunu taşıyan bir şehir olduğunu ifade etti. Görevi devraldıkları günden itibaren bayrağı çok daha iyi yerlere taşıma noktasında büyük gayret sarf ettiklerini dile getiren Başkan Demir, “Bizden önce görev almış başkan ve yönetimlerden aldığımız bayrağı, çok daha ileri taşımak için çaba gösteriyoruz. Tüm meclis üyelerimize, parti gruplarına, ilçe belediye başkanlarımıza ayrı ayrı teşekkürlerimizi sunuyorum” dedi. Samsun’un Türkiye’nin önemli bir parçası olduğunun altını çizen Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, “Onun için bizim attığımız her adım, yapacak olduğumuz her icraat,  ortaya koyacak olduğumuz her performans, şehrimizin her alanına vereceğimiz enerjinin ülkemiz için çok önemli olduğunu bir kez daha ifade etmek istiyorum” diyerek şunları ifade etti: “Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100.yılına az bir zaman kaldı. 100.yılda çok daha ileri, çok daha gelişmiş, yatay kalkınmayı çok iyi başarmış ülkemize her alanda güç veren, enerji veren bir Samsun noktasında, Allah hepimize muvaffakiyetler versin. Samsun halkını inşallah hep birlikte çok iyi yerlere getireceğiz.”  Vezirköprü ilçesi Şahinkaya Kanyonu’nda kullanılmak üzere Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı tarafından hibe edilen feribotun Büyükşehir Belediyesi’ne devredildiğini aktaran Başkan Mustafa Demir, “Kanyonun temizlik ve bakımını geçmişe göre çok daha iyi noktaya getirdik. Bir de kanyonla ilgili ciddi bir proje çalışmamız var. Onunla birlikte dünyada eşi benzeri olmayan kanyonumuzun gelecek yıllarda tanıtım değerini, turizm potansiyelini hayata geçirme noktasında önemli adımlar atılıyor” ifadelerini kullandı.

meclis-3-002.jpg

Pandemi süreciyle ilgili denetimlerin de sürdüğünü söyleyen Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, “Özellikle tramvaylarımız ve halk otobüslerimizde bütün denetimlerimize etkin bir şekilde devam ediyoruz. Fakat amacını aşan maksatlı haberlere de rastlıyoruz. Bunun iki yolu var. Bir, doğru olmayan kamuoyuna yanlış bilgilendirme yapıyorlar. İkincisi bu konuda pandemi süreci içerisinde Türkiye’de hemen hemen en başarılı olmuş bir belediye yönetiminin, ilçe belediyelerimizle birlikte emek veren insanların emeklerine çok büyük halel getiriyorlar” dedi. Kuralların uygulanması noktasında gece-gündüz gayret sarf ettiklerini de kaydeden Başkan Demir şunları söyledi: “Pandemi süreciyle ilgili Cumhurbaşkanımız, hükümetimiz, illerde bizler, valiliğimiz başkanlığında pandemi kurullarının aldığı kararları uygulama noktasında çok sayıda insanımız gece-gündüz gayret ediyor. İnsanlarımız bazen büyük oranda kurallara uyum noktasında katkı sağlıyor. Ama az sayıdaki insanımızın ihmalini, sanki başka alanlardaki sorumluluk yerine getirilmemiş, dikkat edilmiyormuş gibi sunmak da doğru değil. Bunu takdirlerinize sunuyorum. Biz 1 milyon 350 bin halkımıza sorumluyuz. Gece-gündüz hiç tatil yapmadan büyük bir gayretin içerisindeyiz. Zabıta birimlerimiz, sosyal hizmetler daire başkanlığımız, ilçe belediyelerimiz, hep birlikte iktidarıyla muhalefetiyle büyük gayret gösteriyoruz. Bu konunun böyle istismar edilip kendi niyetleri doğrultusunda algı yaratmaya çalışan insanlarımızı, akşam eve gittiklerinde kendi halleriyle baş başa bırakıyoruz. Ama biz sorumluluğumuzu yerine getirme noktasında da asla geri durmadan bütün gayretimizle ortadayız ve halkımızın bu konuda hizmetindeyiz.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.