Gazi "yaz şenlikleri" başlıyor.

Gazi "yaz şenlikleri" başlıyor.
Gazi Belediyesi “Yaz Şenlikleri” adı altında yeni bir etkinliğe daha imzasını atıyor.

Gazi Belediyesi'nin belde halkına güzel bir yaz yaşatmak amacıyla düzenlediği “Yaz Şenlikleri” etkinliği Fatih Mahallesi ile start alıyor.

İlk ayağı 29 Haziran Pazar günü saat 20.00'da Fatih Parkı'nda gerçekleşecek olan etkinlik için bilgi veren Gazi Belediye Başkanı Süleyman Kaldırım, “ Gazi Belediyesi olarak rutin belediyecilik anlayışının dışında çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Belediyecilik sadece alt yapı hizmeti yapmak değildir. Sosyal belediyecilik felsefesi ile sürdürdüğümüz çalışmalarımızda kültürel ve sanatsal faaliyetlere de önem vermekteyiz. Kültür ve sanatta Karadeniz'de bir numara olan Kültür Müdürlüğümüzün faaliyetlerini vatandaşımızın ayağına götürebilmek için bir program hazırladık. Yaz süresince beldemizde bulunan 10 parkta düzenlenecek etkinlikle halkımıza güzel bir yaz yaşatmayı amaçlıyoruz” dedi.

Hafta sonları gerçekleştirelecek etkinlikte yerel sanatçılarının yer alacağı halk müziği ve sanat müziği konserlerinin yanı sıra Gazi belediyesi Halk Oyunları Ekibi ve Sihirbaz Erkin'in de vatandaşlara keyifi saatler yaşatacağını söyleyen Başkan Süleyman Kaldırım, “ Bunların dışında palyaçolar çocuklarımız için gösteri yapacaklar. Çeşitli animasyonların ve havai fişek gösterilerinin yer alacağı şenlikte seyircilere çeşitli hediyeler de verilecek” diye konuştu.

Başkan Kaldırım, birlikte keyifli ve güzel bir yaz geçirmek için tüm Samsunluları davet ettiği şenliğin programı şuralarda gerçekleştilecek;

29 Haziran Pazar Fatih Parkı
04 Temmuz Cuma Gazi Belediyesi Sosyal Tesisleri
11 Temmuz Cuma Samsun Anadolu Lisesi Bahçesi
18 temmuz Cuma Yaşardoğu İlköğretim Okulu Bahçesi
25 Temmuz Cuma Uğur Mumcu Parkı
01 Ağustos Cuma İlyasköy Kavşağı
08 Ağustos Cuma Adalet Parkı
09 Ağustos Cumartesi Sevgi Kafe Yanı
15 Ağustos Cuma Güzeldere İlköğretim Okulu
16 Ağustos Cumartesi Anneler Parkı