GAZETEMİZE AÇILAN DAVAYI MAHKEME REDDETTİ!

GAZETEMİZE AÇILAN DAVAYI MAHKEME REDDETTİ!
Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan’ın kendisiyle ilgili gazetemizde çıkan haberler nedeniyle Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Adnan Bahadır, Yazı İşleri Müdürü Ahmet Ufuk Erkan ile Muhabirler Mert Varıcı ve Onur Özsoy hakkında Asliye Hukuk Mahkemesinde açtığı toplamda 100.000 liralık yüklü miktardaki tazminat davalarını mahkeme reddetti.

GAZETECİLERE BU YAPILMAMALI
Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan ile ilgili gazete olarak yaptığımız haberlerin hiçbirinde en ufak bir hakaret olmadığı mahkeme kararlarıyla ortada olmasına karşın Çiğdem Karaaslan’ın Adnan Bahadır’a karşı 50.000 TL’lik, Yazı İşleri Müdürü Ahmet Ufuk Erkan’a karşı 10.000 TL’lik, muhabirler Mert Varıcı'ya karşı 30.000 ve Onur Özsoy’a karşı 10.000 liralık olmak üzere toplamda 100.000 liralık yüklü miktarlarda tazminat davası açmış olması gazetecilik adına üzücü bir olay. Kamuyu aydınlatmak adına yapılan bu tür haberlerle ilgili bu tür işlerin yapılmaması gerektiği ortada olmasına rağmen vatandaşın haber alma özgürlüğünden neden rahatsızlık duyulduğu da merak konusu.

thumbs-b-c-cef9cd97ed679e510cab1fa4461fd6de.jpg

HABERDEKİ AMAÇ TOPLUMU BİLGİLENDİRMEK
Milletvekili Çiğdem Karaaslan hakkında yapılan haberlerde en ufak bir kasıt olmadan sadece Samsun’da yapılan Millet Bahçesinin ihalesini kimin aldığı sorulmuş, bunun dışında en ufak bir hakaret veya düşmanlık yapılmamıştır. Karaaslan’la ilgili defalarca müspet haberler yapıldığı ortada olmasına rağmen DENGE Gazetesi’ne karşı neden böyle bir tavır sergilediği de merak konusu olmakta.

manset-024.jpg

wwwwwww.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum