GASP ŞÜPHELİSİ CADDEDE YÜRÜRKEN YAKALANDI

GASP ŞÜPHELİSİ CADDEDE YÜRÜRKEN YAKALANDI
SAMSUN'da bir süpermarkete girip kasiyer 22 yaşındaki Taner D.'yi kurusıkı tabancayla etkisiz hale getirdikten sonra kasadaki 6 bin lirayı gasp ettiği iddia edilen 29 yaşındaki Çağdaş Emrah Efe caddede yürürken yakalandı.

Şüpheli, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Olay Samsun'un İlkadım İlçesi Kılıçdede Mahallesi İstiklal Caddesi üzerinde 6 gün önce meydana geldi. İddiaya göre silah kanununa muhalefet ve kasten yaralama suçlarından sabıkası olan Çağdaş Emrah Efe, 3 yıl Kıbrıs'ta yaşadıktan sonra Samsun'a döndü. 6 gün önce de bir süpermarkete müşteri gibi girdi. Daha sonra kasaya yönelip üzerindeki tabancayı çekerek kasiyer Taner D.'yi etkisiz hale getirdikten sonra, kasadaki 6 bin lirayı gasp ederek kaçtı.

Olay süpermarket yetkilileri tarafından polise bildirildi. Polis işyeri güvenlik kamerasında yüzü net olarak görünen şüphelinin, sabıkalı bulunan Çağdaş Emrah Efe olduğunu ve bir otelde kaldığını belirledi. Sivil ekiplerin yaptığı çalışmada şüphelinin dün akşam İlkadım İlçesi İstiklal Caddesi'nde yaya olarak gezdiği saptandı. Cadde üzerine sivil ekipler Çağdaş Emrah Efe'yi olayda kullandığı tabancayla birlikte yakaladı. Tabancanın kurusıkı olduğu tespit edildi. İşsiz olan ve polise ifade veren şüpheli paraya ihtiyacı olduğu için gasp olayını gerçekleştirdiğini, 6 bin lirayı da harcadığını söyledi.

Polisteki işlemleri tamamlanan şüpheli bugün adliyeye sevk edildi. Çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından tutuklandı. (DHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.