GALİN İVANOV ATEŞ PÜSKÜRDÜ..

GALİN İVANOV ATEŞ PÜSKÜRDÜ..
Samsunspor'un yıldız futbolcusu Galin İvano kendisi hakkında Kırmızı beyazlı ekip ile yeniden anlaştığı yönünde çıkan haberlerin ardından sosyal medya hesabından açıklamada bulundu.

 

 


SESSİZLİĞİNİ BOZDU 
Kırmızı beyazlıların başarılı orta saha oyuncusu Galin İvanov Samsunspor ile yeniden anlaşma konusunda yaşanan tüm bilmecelere açıklık getirdi. Kendisi ile Samsunspor'da görev alan hiç bir yetkilinin 3 haftadır iritbata geçmediğini belirten Galin İvanov sezonun sona ermesinin ardından ilk kez sessizliğini bozdu ve deyim yerinde ise transfer dedikodularına kendi sosyal medya hesabından tek tek açıklık getirdi. 

3 HAFTADIR KİMSE BENİ ARAMADI 
Değerli Samsunspor taraftarlarına açıklama yapmak istiyorum diyen Bulgar yıldız Galin İvanov şunları söyledi," Daha fazla hakkımda spekulasyon yapılmasını istemıyorum. Kampta deilim çünkü kimse 3 haftadır benimle ilgili birşey yapmadı. Eğer bana sorarsaniz peki sen Samsunspor için ne yaptın ? Herkes benim sakatlıktan önce neler yapabileceğimi gördü. Ben samsunspor idmanında sakatlandım fakat sakatlıktan dondukten sonra yeterı kadar şans bulamadım." 

BU ŞEHRİ VE TARAFTARLARI ASLA UNUTMAYACAĞIM
Samsunspor için elinden gelen her şeyi yaptığı belirten ve Kırmızı beyazlı taraftarlara teşekkür eden Galin,"Ayrıca 1 yıl boyunca ne para ödendi nede forma şansı verildi. Ben Samsunspor taraftarı ve Bu Şehrı çok sevıyorum. Ama benim yapabileceklerim bu kadar. Profosyonel bir futbolcuyum ve önume bakmak zorundayım. Hersey için büyük Samsunspor taraftarlarına sonsuz teşekkurler. Bu şehri ve taraftarlarını asla unutmayacağım" şeklinde konuştu. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.