"GALİBİYETLER SÜRECEK"

"GALİBİYETLER SÜRECEK"
Samsunspor Başkanvekili Mehmet Bank, hafta sonu oynayacakları Şanlıurfaspor maçını kazanarak galibiyet serisi yakalamak istediklerini söyledi.

ONLARI YÜREKTEN KUTLUYORUM
PTT 1'inci Lig ekiplerinden Samsunspor, hafta sonu kendi sahasında oynayacağı Şanlıurfaspor maçının hazırlıklarını tüm hızıyla sürdürüyor. Deplasmandaki Karşıyaka galibiyetinin takımdaki olumsuz havayı dağıttığını belirten kırmızı beyazlıların Başkanvekili Mehmet Bank, "Oynadığımız futbolun karşılığını skor anlamında alamıyorduk. Karşıyaka önünde ise 1-0 geriye düşmemize rağmen oyuncularımız 90 dakika özverili şekilde mücadele ederek sahadan 3 puanla ayrılmasını bildi. Onları yürekten kutluyorum" dedi.


TEKNİK HEYET VE FUTBOLCULARIMIZA GÜVENİMİZ TAM
Şanlıurfaspor ile hafta sonu oynayacakları mücadele hakkında da konuşan Başkanvekili Mehmet Bank, şöyle devam etti:"Rakibimiz ligin kaliteli ekiplerinden. 2 takımda sahaya kazanmak için çıkacak. Ancak biz kendi sahamızda oynamanın avantajını kullanmak istiyoruz. Zorluk derecesi yüksek olan bu maçtan da 3 puanla ayrılarak galibiyet serisi yakalamak istiyoruz. Bu hedef doğrultusunda canla başla çalışan futbolcularımıza ve teknik heyetimize olan güvenimiz tamdır. İnanıyorum ki Şanlıurfaspor'a yenip, ligde hak ettiğimiz noktalara bir an önce geleceğiz." NİYAZİ ÖNDAŞ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.