GALİBİYET ŞART

GALİBİYET ŞART
Ligde son oynadığı iki karşılaşmadan da sahadan mağlubiyetle ayrılan Samsunspor kendi seyircisi önünde oynayacağı Ümraniye Belediyespor karşısında galibiyet arıyor...

Manisaspor ve Elazığspor karşısında 1-0 öne geçmesine rağmen 90 dakikalar sonunda sahadan 2-1 mağlup ayrılarak taraftarlarını hüsrana uğratan Samsunspor kendi saha ve taraftarı önünde Play-off hattında yer alan ve sezonun flaş takımlarından biri olarak görünen Ümraniye Belediyespor'u konuk ediyor. Özellikle alt sıralar ile olan bağını bir an önce koparmak isteyen ve sezonun son haftalarında kabus görmek istemeyen Samsunspor'da kritik 90 dakika önces tek hedef galibiyet. 


SAMSUN'DA NEFESLER TUTULDU 
TFF 1.lig'de Samsunspor sahasında Ümraniye Belediyespor'u konuk ediyor. Samsun 19 Mayıs stadyumunda saat 18.'de başlayacak olan kritik 90 dakikayı Barış Şimşek yönetecek. Şimşek'in yardımcılığını ise Serdar Diyadin ve Sezgin Çınar yapacak. Zorlu randevu TRT Türk ekranlarından naklen yayınlanacak. Her iki takım açısından da büyük önem taşıyan zorlu 90 dakikada Samsunspor'da sakatlığı devam eden Ahmet Burak Solakel ve son oynanılan Elazığspor karşılaşmsında gördükleri sarı kartlar nedeniyle Ercan Yazıcı ve Kenan Karışık bu mücadelede forma giyemeyecek isimler. Hafranın en zorlu randevusunda Kırmızı beyazlı taraftarlar ise takımlarının en büyük destekcisi olacaklar. 

KRİTİK BİR 90 DAKİKA 
Artık sezonun son haftalarına yaklaştıklarını ve Ümraniye Belediyespor karşısında sahadan galibiyetle ayrıldıkları taktirde rahat bir nefes alacaklarını belirten Samsunspor'un Sportif Direktörü Coşkun Zeren,"Son iki haftada şanssız mağlubiyetler aldık ve alt sıralar ile olan bağımızı kopartamadık. Ancak saha ve taraftarımız önünde oynayacağımız Ümraniye Belediyespor karşılaşmasından galibiyetle ayrılarak rahat bir nefes alacağımıza inanıyoruz. Ligin son haftalarına yaklaşıyoruz ve hatanının telafisi olmayan maçlar oynayacağız. İnşallah taraftarlarımızında desteği ile 90 dakika sonunda kazanan taraf biz oluruz" dedi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.