Galatasaray Ligde Zor Durumda!

Galatasaray Ligde Zor Durumda!
Haberler kapsamında spora dair gelişmeleri de gözden kaçırmamalısınız.

Haberler kapsamında spora dair gelişmeleri de gözden kaçırmamalısınız. Özellikle kısa bir süre içerisinde lig durumuna göz atarak Covid-19 sonrası hızlı bir biçimde başlayan ligler hakkında daha net bir biçimde bilgi sahibi olabilirsiniz. Senenin en iddialı takımlarından biri olan Galatasaray’ın son müsabakalar ile beraber ligde son ikiye girme şansının kalmadığını da belirtmek gerekiyor. Takımın salgın sonrası eski performansını yeniden kazanamadığı da uzmanlar tarafından yapılan yorumlar arasında!

Galatasaray Altay Karşısında Mağlup Oldu!

Son dakika gelişmelerine bakıldığı zaman yapılan müsabakada Altay karşısında kadrosu ile dikkat çeken Galatasaray’ın mağlup olmuş olması da dikkat çeken hususlar arasında yer almaktadır. Alınan bu mağlubiyetin Galatasaray’ın tüm planlarını alt üst ettiği de görülmektedir. Özellikle yaşanan Muslera sorununun hemen sonrasında ardı arkası gelmeyen bir mağlubiyet serisi elde edilmiştir. Bu durum kalecinin takım kapsamında ne derece büyük bir önem sahip olduğunu bir kere daha yansıtıyor.

Muslera Sakatlığı Ne Durumda?

Haber365 gelişmeleri incelemeye devam ediyor. Muslera’nın sağlık durumunun ne konumda olduğu da merak edilmektedir. Ayağına almış olduğu darbenin hemen sonrasında bir kırık sorunu ile karşı karşıya kalan kaptan takımın tüm performansını alt üst etmiştir. Son senelerde yaşanan 2. Büyük sakatlıktır. Bunun öncesinde de aynı şekilde Çaykur Rizespor maçında Emre Akbaba ayağına almış olduğu darbenin sonrasında kırık sorunu yaşamış ve bir sene sonra lige yeniden başlama imkanını bulmuştur. Takımın moralini alt üst eden bu durumun büyük bir sıkıntıyı beraberinde getirdiği ve takımın ligde iddiasını kaybetmesine neden olduğu da görülüyor.

Son Haftalar Nasıl Geçecek?

Spor haberleri kapsamında incelemeler yapıldığı zaman Galatasaray’ın artık tüm maçlarda galibiyet alsa da ligde şampiyon olma hakkını kaybettiği görülmektedir. Bu durumda Fatih Terim ile sözleşmenin ne durumda olacağı devam edip etmeyeceği de tartışılmaya devam ediyor. Akıllıca transferlerin yapılmadığı bir sezon olması sebebi ile zorlukları da beraberinde getirmiştir. Fatih Terim ile sözleşmenin uzatılması ağır basan düşüncedir. İlerleyen günlerde nasıl kararlar alınacağı ve Muslera’nın durumu ile alakalı son gelişmeleri de Haber365 üzerinden takip edebilirsiniz.

https://www.haber365.com.tr/

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.