'FIRSAT TANIMAK LAZIM'

'FIRSAT TANIMAK LAZIM'
26. dönem Samsun Milletvekili ve İYİ Parti'den Samsun Büyükşehir Belediyesi adayı olarak 213.416 oy alan Hayati Tekin, geçen süreçte sessizliğinin sebebini '' Mızmız çocuklar gibi sürekli basına vay efendim, şöyle oldu böyle oldu demenin âlemi yok. Seçilenlere fırsat tanımak lazım. Halkımın yanındayım'' diyerek açıkladı.

HALKIN YANINDA
Siyasi kariyerine iki partiden birlikte devam edeceğini gülümseyerek belirten Hayati Tekin, ‘’Gönlüm CHP’de, kaydım İYİ Parti’de ama katılmıyorum fazla toplantılara. Neden katılmıyorum? Ben kendim öyle siyasetin içinde boy göstermek resim çektirmek, bakın ben de burdayım gibisinden gösteriş yapamam. Ben halkın yanındayım, her zaman da öyle olacağım. Seçilenlere fırsat tanımak lazım. Hemen seçimden sonra patır patır vay efendim şöyle oldu, öyle vay efendim böyle oldu hani mızmız eden çocuklar gibi konuşmanın âlemi yok. ‘’ diye konuştu.

BELEDİYELERİN BORÇLARI
Samsun’daki belediyelerin borç batağında olması ve ne olacağı konusuna değinen Hayati Tekin; ‘’Ülkenin mevcut durumunun da getirdiği sıkıntılar ve yanlış yönetimden dolayı bilhassa büyükşehir başta olmak üzere, tüm belediyeler borç batağında. Özellikle Ak partili belediyeler. Benden sonrası tufan mantığıyla hareket edilmiş. Aslında bir sistemi olması lazım. Borç almanın belli bir sınırı aşamaması lazım. ‘Borcum varsa eserim de var’ havasında davrandılar. Borç, şimdi muhalif parti belediyelerine inen bir sopa oluyor. Bu, devralan başkanlarının handikabıdır.’’ dedi.

Hayati Tekin'in gazetemize verdiği röportajın tamamına "buradan" ulaşabilirsiniz.

666666666666666666.png

Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.