FIRAT ÖZDEMİR’DEN YILSONU ŞENLĞİ

FIRAT ÖZDEMİR’DEN YILSONU ŞENLĞİ
Samsun’un Atakum ilçesindeki Fırat Özdemir Anaokulu tarafından okul bahçesinde düzenlenen yılsonu şenliği büyük bir coşku içersinde gerçekleştirildi.

Okul bahçesinde düzenlenen yılsonu şenliğinde 4 yaş gurubu koro, Mezuniyet töreni, Baba Desteği Eğitim Programı, Samsun Lösemili ve Kan Hastalıklı Çocuklar Derneği adına satış bağışları Samsun Sahil Güvenlik Karadeniz Bölge Komutanlığı subay ve astsubayları tarafından kan bağışı  ve Amisos 55 Engelliler Derneğin tarafondan Fırat Özdemir Anaokuluna Teşekkür plaketi verildi.

HERKESE TEŞEKKÜR EDİYORUM
Açılış kokuşmasını yapan Fırat Özdemir Anaokulu Müdürü Hülya Şen,”2015-2016 Eğitim ve Öğretim yılsonuna gelmiş bulunuyoruz ve sizlerle birlikte olmanın mutluğunu yaşıyorum. Bugün burada Samsun Lösemili ve Kan Hastalıklı Çocuklar Derneği adın satış bağışları ile kan bağışını gerçekleştirdik. Bizlerden hiçbir zaman desteğini esirgemeyen başta Atakum Kaymakamlığımız ile Belediyemize, okul aile birliği bakanımıza ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi. 

KEŞKE ŞEHİTLERİMİZ OLMASA
Atakum Kaymakamı Ali Bakoğlu ise,” Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk’ün kurtuluş savaşının başlatiği  Samsun’un  ilçelerine şehitlerimiz  geldi ve keşke şehitlerimiz olmasa şehitlerimize rahmet  geride kalan kederli ailelerine başsağlığı diliyorum. Bu güzel günün hazırlanmasında başta okul müdürümüz Hülya Şen olmak üzere ekibine sahsım ve kurumum adına kutluyorum” diye konuştu.

TÖRENE KOMUTANDA KATILDI
Okul bahçesinde düzenlenen törene Atakum Kaymakamı Ali Bakoğlu, Samsun Sahil Güvenlik Karadeniz Bölge Komutanı Kıdemli Albay  Murat Özer,İl Milli Eğitim Yardımcısı Hüseyin Aksakal, Atakum ilçe Milli Eğitim Müdür  vekili Turan Coşkun,Okul Müdürleri veliler ve  çok sayıda  davetliler katıldı.  

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.