FİLMİN GALASI PİAZZA'DA

FİLMİN GALASI PİAZZA'DA
Kurtlar Vadisi Vatan Filminin Samsun Galası Piazza’da Gerçekleşecek

5 Temmuz'daki darbe girişimi ve eş zamanlı olarak Türkiye sınırında yaşanan olayları konu edinen Kurtlar Vadisi Vatan filminin Samsun galası 12 Ekim Perşembe günü Karadeniz’in en büyük alışveriş ve yaşam merkezi olan Piazza’da gerçekleştirilecek. Gala öncesinde filmin başrol oyuncuları ile bir araya gelecek olan sinemaseverler, Cinemaximum salonlarında gösterilecek filmi başrol oyuncularıyla birlikte izleme fırsatı bulacak.

Yapımcılığını Pana filmin gerçekleştirdiği başrollerini Necati Şaşmaz, Sinem Uslu, Nezih Işıtan, Cahit Kayaoğlu ve Erhan Ufak’ın paylaştığı Kurtlar Vadisi Vatan filminin Samsun galası için geri sayım başladı. 12 Ekim Perşembe günü Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nde gerçekleştirilecek gala öncesinde filmin başrol oyuncuları Cahit Kayaoğlu ve Erhan Ufak da izleyiciler ile fuaye alanında bir araya gelecek. Sinemaseverler, Piazza Cinemaximum salonlarında 19.30 seansı ile izleyicilerle buluşacak olan filmi başrol oyuncuları ile birlikte izleyebilecek.

Kurtlar Vadisi Vatan Filmi Hakkında:

15 Temmuz 2016… Türk Milletinin vatan sevgisiyle destan yazdığı o meşum gece... O gece… Darbeci hainlerin zaferini bekleyen düşman, Türkün toprağını işgal etmek için pusuya yatmıştı. Ele geçirilen Türkiye haritasında askeri birlikler ve özel harekât merkezleri gibi stratejik önemi olan onlarca hedefin yanı sıra sınırdaki bir nokta da işaretlenmiştir: Yalavuz… Asırlardır Türkün toprağını işgal etmek için fırsat bekleyen düşman, koca bir orduyla sınırımıza dayanmış, darbeden gelecek haberi beklemektedirler. Polat Alemdar ve ekibi, Türk Milleti ile birlikte içerdeki ve dışardaki düşmanlara karşı zorlu bir mücadele verecektir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.