Feza'lı miniklerin yıl sonu coşkusu

Feza'lı miniklerin yıl sonu coşkusu
Feza Koleji 2-B Sınıfı öğrencileri, yıl sonu sevinçlerini aileleri ve öğretmenleriyle paylaştılar. 3.sınıfa merhaba demeye hazırlanan minikler, yıl sonu gösterileriyle yeteneklerini sergilediler

Pazar kahvaltısında buluşan aileler daha sonra konferans salonuna geçerek çocuklarının gösterilerini gururla takip ettiler.
Sevimli miniklerin, anne ve babaları ile ortak gösteriler sundukları programda, hem eğlenceli hem de duygusal anlar yaşandı.
Sınıf korosunun konseriyle başlayan programda Damla Şanlı adlı öğrenci, ailesi “Kızım Seni Ali'ye vereyim mi? adlı türküyü seslendirirken Alperen Aydın adlı öğrenci, babası ile gazetelerde yer alan komik ve düşündürücü ilanlardan bir kesit sundular. “Bu kadar da olmaz!” dedirten ilan ve haberler hem düşündürdü hem de güldürdü.
Velilerin ve öğrencilerin ortak gösterileri ile süslenen etkinlikte Zişan Çağla Çilingir'in, polis babası ile polislerin suçluların peşinde yaşadıkları mücadeleyi anlatan gösterisi duygusal anlara neden oldu.
Spor gösterileri bölümünde yetenekli miniklerin akrobatik hareketleri aileleri tarafından heyecanla ve gururla izlendi.
Yılsonu programında ayrıca skeçlere ve İngilizce şarkı ve oyunlara yer verildi. Program miniklerin ustalıkla oynadıları kolbastı oyunu ile sona erdi.