FEVZİ'NİN YERİ GURME'DE KAHVALTI

FEVZİ'NİN YERİ GURME'DE KAHVALTI
Fevzi'nin Yeri Gurme'yi tercih ettiler

Karayolları Genel Müdürü İsmail Kartal, Karadeniz Bölgesi'nde incelemelerde bulunmak üzere geldiği Samsun'da Vali İbrahim Şahin ve Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz ile beraber Fevzi’nin Yeri Gurme’de kahvaltı yaptı.


Kahvaltıya Karayolları 7. Bölge Müdürü Kenan Keskin, Medical Park Samsun Hastanesi Genel Müdürü Dr. Hakan Özcan, Başhekim Dr. Mustafa Şen ve bürokratlar katıldı.  Heyet Fevzi’nin Yeri Gurme’de yaptıkları sabah kahvaltısının ardından Vali Şahin ile Başkan Yılmaz, Genel Müdür İsmail Kartal’a golf sahasını gezdirdi. Başkan Yılmaz, golf sahası ile ilgili Genel Müdür Kartal’a bilgi verdi.

"EN İYİ HİZMETİ VERİYORUZ"
Kahvaltıya ev sahipliği yapan Fevzi’nin Yeri Gurme İşletmecisi Münir Güler “İşletmemiz güzel bir organizasyona ev sahipliği yaptı. Karayolları Genel Müdürü İsmail Kartal’a Valimiz İbrahim Şahin’e, Büyükşehir Belediye Başkanımız Yusuf Ziya Yılmaz’a ve diğer misafirlere Fevzi’nin Yeri Gurme’nin eşsiz menüsünden ikram etme fırsatımız oldu. Bizi tercih ettikleri için çok teşekkür ederim. Gelen tüm misafirlerimize yeni konseptimiz Fevzi’nin Yeri Gurme’de en iyi hizmeti veriyoruz.”dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.