FETÖ BAĞLANTISI KİTAPLARA KONU OLDU!

FETÖ BAĞLANTISI KİTAPLARA KONU OLDU!
Ünlü Gazeteciler Barış Pehlivan ve Barış Terkoğlu'nun kaleme aldığı 'Metastaz' isimli kitabın 11 sayfasını eski Samsun Valisi İbrahim Şahin'in FETÖ bağlantılarına ayırdığı ortaya çıktı.

İbrahim Şahin'in Samsun Valisi olduğu dönemde Türkiye gündemine sürekli FETÖ'cü olduğu suçlamalarıyla gelirken üzerine kayıtlı telefonda ise Bylock yüklendiği ortaya çıkmıştı. Dönemin Samsun Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Yavuz, Samsun Valisi İbrahim Şahin hakkında başlatılan FETÖ soruşturmasına kovuşturmaya yer olmadığına dair karar vermiş ve verilen bu karar yoğun eleştirilere neden olmuştu. Dönemin Başbakanı Binali Yıldırım'ın 1. dereceden kuzeni olduğu öne sürülen İbrahim Şahin ise daha sonra merkez valiliğine çekilerek kızağa alınmıştı.

brahim-sahin-1.jpeg

FETÖ kumpası olan Ergenekon suçlamalarıyla bir dönem tutuklanan ünlü gazeteciler Barış Pehlivan ve Barış Terkoğlu'nun kaleme aldığı Metastaz isimli 266 sayfalık kitabın 11 sayfasını eski Samsun Valisi İbrahim Şahin'e ayırdığı ortaya çıktı. İbrahim Şahin'in avukatlığını AK Parti Samsun eski İl Başkanı Adem Güney'in yaptığı bilinirken, kitapta yazan iddialarla ilgili Adem Güney'in suç duyurusunda bulunup bulunmayacağı merak ediliyor. Bilindiği gibi Adem Güney'in İbrahim Şahin için Samsun'da çok sayıda gazeteciye dava açtığı ve bazı gazetecilerin hapis cezasına çarptırıldığı biliniyor.

brahim-sahin-2.jpeg

Kaynak:SAMSUNETİKHABER

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum