FAZLA PARA İSTEDİ, ANLAŞMA SAĞLANAMADI

FAZLA PARA İSTEDİ, ANLAŞMA SAĞLANAMADI
Kırmızı beyazlılar'da Taha Yalçıner'in önümüzdeki sezon yeniden Samsunspor'da forma giyip giymeyeceği ile ilgli duruma başarılı orta saha oyuncu son noktayı koydu.

 

 


YENİDEN FORMA GİYMESİ İMKANSIZ GİBİ 
Samsunspor'da sezon sona ermesinin ardından eski oyuncuların yeniden Kırmızı beyazlı takımda sözlşeme yeninelip yenilemeyeceği konusu gündemden düşmüyor. Son olarak başarılı orta saha oyuncusu Taha Yalçıner ile anlaşma zemini arayan Yönetim, Taha Yalçıner ile yapılan görüşmelerde yıldız futbolcunun fazla para istediği için anlaşma sağlayamadığı belirtildi. Son iki sezon'da Samsunspor forması ile çıktığı tüm maçlarda gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken Yalçıner'in önümüzdeki sezon Kırmızı beyazlı formayı yeniden giymesi imkansız gibi gözüküyor. 

 

ÇIKAN HABERLER SONRASI AÇIKLAMA YAPMIŞTI 
Kırmızı beyazlı forma ile başarılı bir grafik çiden ve geçtiğimiz günler'de kendisinin Göztepe ile anlaşacağı yönünde çıkan haberlerin ardından başarılı orta saha oyuncusu Taha Yalçıner yaptığı açıklamada,"Hakkımda çıkan Göztepe'ye transfer olduğum haberleri asılsızdır. Göztepe Spor Kulübü'nden herhangi biri ile ne menajerimin ne de benim bir görüşmem olmuştur. Gelen sorular üzerine bu açıklamayı yapma ihtiyacı duydum. Sevgiler." şeklinde konuşmuştu. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum