Faturasızlar 1 TL ile iletişime devam edecek

Faturasızlar 1 TL ile iletişime devam edecek
Operatör şirketi Vodafone, 'Günübirlik Paket' sayesinde faturasız abonelerin TL'leri bittiğinde iletişime devam edebilmeleri için 1 TL'lik fiziki kartları satışa sundu.

Şirketten yapılan açıklamada, Vodafone Cep Merkezleri'nden kolayca satın alınabilen 1 TL'lik Günübirlik Paketler aboneler, ister 15 dk konuşma, ister 100 MB internet, isterse de 100 SMS olarak 24 saat boyunca her yöne kullanabilecek. Günübirlik Paket'in abonelerin hayatını kolaylaştıran diğer özellikleri ise kartın alındıktan sonra istenildiği zaman kullanılabilmesi ve Vodafone Faturasız kullanan herkesle paylaşılabilmesi. Vodafone Faturasız abonelerinin 1TL'ye aldıkları Günübirlik Paket'i kullanabilmeleri için yapmaları gereken günlük konuşma, SMS, internet seçeneklerinden hangisini kullanacaklarına karar verip, ilgili içeriğin kısaltmasını, kartın arka yüzündeki şifreyle birlikte 7500'e ücretsiz göndermek.

Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Ender Buruk, "Türkiye'de mobil iletişim sektörünün ilklerini hayata geçirirken her daim kazandırarak Vodafone Faturasız abonelerimize sürekli yeni avantajlar ve kolaylıklar sunuyoruz. Bu kolaylıklara bir yenisini daha ekleyerek Vodafone Faturasız'ların günlük ihtiyaçlarına yönelik 1 TL'lik Günübirlik Paketi geliştirdik. Türkiye mobil iletişim sektöründe bir ilk olan ve sadece Vodafone'da bulunan bu paketler, kullanımı ve alması kolay kartlar olarak tüm Vodafone Cep Merkezleri'nde satılıyor. Faturasız iletişim pazarında acil ihtiyaçları karşılayacak düşük fiyatlı 1 TL'lik paketleri, fiziki kartlar aracılığıyla istendiği zaman kullanılacak şekilde pazarda sadece biz sağlıyoruz. " diye konuştu. Cihan

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.