FANATİK ÇİFTİN BEŞİKTAŞLI DÜĞÜN DAVETİYESİ

FANATİK ÇİFTİN BEŞİKTAŞLI DÜĞÜN DAVETİYESİ
Samsun'da fanatik Beşiktaşlı çift, düğün davetiyelerini maç bileti şeklinde hazırladı. Davetiyede Beşiktaş'ın arması yer alırken düğün saati ise kulübün kuruluş yılına atıfla 19.03 olarak yazıldı.

BÖYLE AŞK GÖRÜLMEDİ
Samsun'da yaşayan 23 yaşındaki Betül Deniz ve 33 yaşındaki Ahmet Yalçın, 18 Ekim'de yapacakları düğün davetiyesini, Beşiktaş'ın maç bileti şeklinde yaptırdı. Üzerinde Beşiktaş formasıyla çektirdikleri fotoğraf ve kulüp armasının yer aldığı davetiyede, maç biletinde yer alan bilgilere orijinal şekliyle yer verildi. Kına gecesi ve düğünün başlama saati de Beşiktaş'ın kuruluş yılı olan 1903'e atıf yaparak 19.03 olarak yazıldı.


BİZE ÇOK GÜZEL BİR ANI OLACAK
Spor salonu işletmecisi Ahmet Yalçın, "2.5 yıldır birlikteyiz. Eşim daha önce futbol takımlarıyla pek ilgilenmiyordu. Ancak benimle tanıştıktan sonra o da iyi bir Beşiktaş taraftarı oldu. Ben çok koyu bir Beşiktaş taraftarıyım. En büyük keyfimiz beraber takımımızın maçlarını izlemek. Beşiktaş sevgimizi düğün davetiyemizde de yansıtmak istedik. Bunun için maç bileti şeklinde bir davetiye yapmaya karar verdik" dedi. Düğün davetiyesini dağıtmaya başladıktan sonra güzel tepkiler aldıklarını söyleyen Ahmet Yalçın, "Galatasaraylı Fenerbahçeli arkadaşlarımız tepki gösterip 'Biz bu düğüne gelmeyiz' dese de tabii bizim hatırımız için gelecekler. Düğün davetiyemiz bizim için çok güzel bir anı olarak kalacak. Düğünümüzde fanatik bir düğün olacak" diye konuştu.

DAVETİYEYİ GÖREN HERKES ŞAŞIRDI
Betül Deniz ise Ahmet Yalçın ile tanışmadan önce futbola fazla ilgisinin olmadığını söyledi. Deniz, "Ahmet'le tanışmadan önce bu kadar futbolla ilgim yoktu. Onun sayesinde Beşiktaş'a olan sevgim arttı. Bir Beşiktaş taraftarı olduğumuz için davetiyemizi maç bileti şeklinde yaptık. Davetiyeyi gören herkes şaşırdı. Çok güzel geri dönüşler oldu” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.