FAHRİ HEMŞERİLİK BERATI!

FAHRİ HEMŞERİLİK BERATI!
Yapılacak olan Biyoenerji santrali ile ilgili Samsun'a en yakın örneği olan Mecitözü biyokütle enerji santrali yapılırken dönemin CHP'li belediye başkanı Ünal Yavuz tarafından Belediye Meclisi kararıyla santral yatırımcısına 'Fahri Hemşerilik Beratı' verildiği ortaya çıktı.

Çorum'un Mecitözü ilçesinde faaliyette olan Biyokütle Enerji Santrali ile ilgili vatandaşların hiçbir şikayeti yokken, Samsun'da yerel bir gazetenin Mecitözü ilçesinde bulunan biyokütle santrali ile ilgili olarak manşetten verdiği haberi Belediye Başkanı Veli Aylar yalanlamıştı. Veli Aylar’ın yapmadığı bir açıklamayı yapmış gibi göstererek toplumu yanlış yönlendiren yerel gazete ile ilgili hem Mecitözü Belediye Başkanı, hem Oltan Köleoğlu Enerji hem de Çarşamba Belediyesi tarafından hukuki yollara başvurulacağı açıklanmıştı. 

aaaaaa-002.jpg

MECLİSTEN OY BİRLİĞİ İLE GEÇMİŞ
Biyokütle santralinin yapılıp açıldığı dönemde CHP’li Belediye Başkanı Ünal Yavuz, yatırımcıya verdikleri belgede; ''Biyokütle Enerji Santrali'nin yer seçiminde ilçemizi tercih ederek Mecitözü BES'i kurdukları için buna bağlı olarak ilçemizde iş istihdamı sağlayarak ilçe ekonomisine katkıda bulundukları için, ayrıca resmi tören alanımızın yenilenmesindeki destekleri için Oltan Köleoğlu Elektrik ve Enerji Üretimi şirketi genel müdürü Ertuğrul Doğan'a 5393 sayılı belediye kanununun 18. maddesinin (r) bendi uyarınca Belediye Meclisimizin 08/09/2017 tarih ve 49 sayılı kararı ile Fahri Hemşerilik Beratı verilmesine oy birliği ile karar verilmiştir. Gururla ve şükranlarımla takdim ederim.'' diyerek takdir ve teşekkür ettiği ortaya çıktı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.