Evlilik Sezonu Açıldı

Evlilik Sezonu Açıldı
Samsun Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi, düğün hazırlığında olan çiftlerin yuvalarını renklendirecek ev tekstili ve dekorasyon markalarıyla evlilik sezonunu karşılıyor.

Samsun Piazza’da Evlilik Sezonu Açıldı

Baharın gelmesiyle birlikte evlilik sezonu da açıldı.

Samsun Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi, yaşama alanlarına renk katan English Home, Bernardo ve Paşabahçe gibi seçkin ev tekstili ve dekorasyon markalarıyla evlilik hazırlığında olan çiftleri onlarca seçenek sunuyor

Türkiye’de sadece Bernardo tarafından satışa sunulan ve tüm dünyada kaliteyi, asaleti ve kusursuzluğu ifade edenRoyal Bone China yemek takımları, çiçeği burnunda gelinlerin soflarına değer katacak.

Klasik İngiliz tarzının ötesinde ev tekstili ve dekorasyonunda trend yaratan English Home, mevsim çiçeklerinin ön planda olduğu floral kompozisyonları, renkli puantiye ve çizgilerle birleştirerek yaşam alanlarını güzelleştirecek. Dış mekanlar için de şık çözümler sunan marka, baharın gelişiyle açılan bahçe ve balkon sezonuna dekoratif aksesuarlarla sıcaklık katacak.

Paşabahçe, butik koleksiyonları, geniş ürün yelpazesi ve müşterilerine sunduğu benzersiz alışveriş deneyimiyle hayatın her anını güzelleştirecek.  Anadolu kültürünün önemli bir parçası olan Kafkas, Halay ve Zeybek oyunlarındaki dans figürlerinin camda hayat bulduğu “Halk Oyunları” serisindeki vazo, kase ve şekerlikler cam tutkunları ile buluşacak. Sınırlı sayıda üretilen ve özel ürünlerden oluşan “Sarat Mutfağı” serisi ise tarih ve sanat tutkunlarını kendine hayran bırakacak. 

Mutfağını güzelleştirmek, sofralarına ışıltı katmak ve yatak odalarına renk katmak isteyen çiçeği burnunda çiftler, ev dekorasyonu ve tekstili alanında tüm ihtiyaçları karşılayan mağazaların bir arada bulunduğu Samsun Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nin yolunu tutuyor.

 

 

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.