EV SAHİBİNE YAKALANAN HIRSIZLIK ŞÜPHELİSİ KADIN TUTUKLANDI

EV SAHİBİNE YAKALANAN HIRSIZLIK ŞÜPHELİSİ KADIN TUTUKLANDI
SAMSUN'da hırsızlık yapmak için girdiği evin yatak odasında ev sahibi tarafından yakalanıp polise teslim edilen 25 yaşındaki Gülcan Gökbaş tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Olay dün Samsun'un İlkadım İlçesi İstiklal Caddesi Lale Sokak üzerinde meydana geldi. İddiaya göre hırsızlık suçundan çok sayıda sabıkası bulunan Gülcan Gökbaş, Alkım P.'nin evinin kapısına gelip zili çaldı. Açan olmayınca da üzerindeki sert bir cisimle kapıyı açan şüpheli eve girdi. Bu sırada eve dönen Alkım P. yatak odasından gelen sesleri duyunca odaya yöneldi ve şüpheliyle karşı karşıya geldi. Gülcan Gökbaş'ı bırakmayan Alkım P., polisi arayıp ihbarda bulundu. İhbarın ardından adrese gelen polis, Gökbaş'ı gözaltına aldı. Şüpheli, polise verdiği ifadede, "Evin kapısı açıktı. Bu nedenle içeri girdim amacım hırsızlık yapmak değildi" dedi.

Polisteki işlemleri tamamlanarak bugün adliyeye sevk edilen Gülcan Gökbaş, savcılık ifadesinin ardından sevk edildiği nöbetçi mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi. (DHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.