Essen Motor Show'da Türk markaları rüzgarı

Essen Motor Show'da Türk markaları rüzgarı
Almanya'da bu yıl 47.'si düzenlenen Essen Motor Show'a katılan Türk markaları bir hayli ziyaretçi çekti. Jant markaları Keskin Tuning, MAM ve lastik markası SYRON'un stantlarından ziyaretçi eksik olmadı.

Almanya'nın Essen şehrinde başlayan Essen Motor Show'a katılan Keskin Grubu, bu yıl 3 ayrı markasıyla aynı standta yerini aldı. Jant markası Keskin Tuning ve MAM, ultra yüksek performans lastiği Syron ile 2014 trendlerini ve 2015 yeniliklerini müşterilerine sunan Keskin Grubu, Avrupa'nın en büyük fuarında Türk markası olarak yer aldı. Klasik ve son model otomobillerin tanıtıldığı Motor Show'u yaklaşık 400 bin kişi ziyaret etti. Fuar 7 Aralık Pazar Günü'ne kadar devam edecek.

İlk olarak 1985 yılında Almanya'da Reiffen Keskin adıyla kurulan Keskin Grubu 1986 yılında Keskin Tuning olarak büyümeye devam etti. 1998 yılında Bayburt'ta Baykes Tuğla Fabrikası'nı, 2000 yılında MAMSAN Otomotiv'i ve 2004 yılında Syron Tires'i faaliyete geçiren Keskin Group, ayrıca 2005 yılında sektöre elaman yetiştirmek amacıyla Bayburt'ta Keskin Business Academy'i kurdu. Keskin Group'un bugün Almanya'da 6 farklı şehirde ve Fransa'da Reifen Keskin adıyla satış ofisleri bulunuyor. Genel Merkezleri ise Frankenthal'de 20 bin metrekarelik lojistik merkezinde bulunuyor. CİHAN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.