'Esnaflar Ekonomi'nin Can Damarı'

'Esnaflar Ekonomi'nin Can Damarı'
AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, Samsun Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (SESOB) Başkanı Eyüp Güler'i ziyaret etti.

AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, 7 Haziran seçimlerinin ardından kamu, kurum ve Sivil Toplum Kuruluşları'na gerçekleştirdiği teşekkür ziyaretlerine devam ediyor.

Samsun Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (SESOB) Başkanı Eyüp Güler'i makamında ziyaret eden AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, "Esnaflarımız ekonominin candamarı ve bütün toplumun hareket alanını oluşturan asıl unsurlardır." diyerek esnaf ve sanatkarın ülkenin güven ve huzur ortamının sağlanmasında önemli bir rol oynadığını söyledi. 

7 Haziran seçimlerinin ardından kamu, kurum ve sivil toplum kuruluşlarına ziyaretler gerçekleştirdiklerini belirten AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, "Bugünde Samsun Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (SESOB) Başkanımız Eyüp Güler'i ziyaret ederek görüş alışverişinde bulunduk. Esnaflarımız ekonominin can damarı ve bütün toplumun hareket alanını oluşturan asıl unsurlardır. 
Dolayısıyla güven ve huzur ortamının olduğu her yerde esnafımızın ayakta kalabilme, büyüyebilme ve sorunlarını çözebilme kabiliyetleri olacaktır. Bizim de 7 Haziran seçimlerinden sonra bu ve buna benzer bir çok denklemi, değeri göz önünde bulundurarak ülkede bir hükümet krizinin çıkmaması, güven ortamının kaybolmaması ve istikrarın bozulması adına hem konuşmalarımızda hem de yapmış olduğumuz çalışmalarda buna çok dikkat ederek davrandık, bundan sonrada böyle davranmaya devam edeceğiz" dedi. 

Esnaflarımızın hayatlarını sürdürebilmeleri, büyüyebilmeleri ve gelişebilmeleri için düşük faizli kredilerin önemli bir yer tuttuğunu ifade eden Milletvekili Köktaş, "Dolayısıyla enflasyonu düşürdükçe faizleri de aşağıya düşürmeye gayret gösteren bir anlayışımız var. Esnafımızın düşük faizlerle desteklediğimiz gibi bundan sonra da aynı anlayış içinde desteklemeye devam edeceğiz.
7 haziran seçimleri sonrasındaki hükümet kurma çalışmalarımız devam ediyor. İnşallah arzumuz milletimizin verdiği mesaj doğrultusunda uzlaşarak hükümet kurmak ve ülkemize milletimize hizmet etmektir. Milletimizin hizmet erleri olarak görevimizin başında durma gayretindeyiz. Fakat şartlar zorlanır bütün çalışmalar yapılıp istiareler devam ettirilmesine rağmen bir hükümet kurulamazsa tekrar halkımıza, gücümü aldığımız milletimize döner verecekleri kararı tekrar bekleriz. 
Bu hafta içinde yada gelecek haftanın başlarında hükümetin kurulup kurulamayacağı ikinci tur görüşmelerinden sonra belli olacağı kanaatindeyim." diye konuştu. 

Gerçekleştirilen ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Samsun Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (SESOB) Başkanı Eyüp Güler, AK Parti Milletvekili Fuat Köktaş'a nazik ziyaretinden ötürü teşekkür ederken, çalışmalarında da başarılar diledi.  

Ziyarete ayrıca AK Parti Samsun İl Başkan Yardımcısı Nuri Gençtürk, Samsun Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği yönetimi ve Birliğe bağlı odaların başkanları katıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.