Esnafa Engel

Esnafa Engel
Samsun'da Çiftlik Cadde AVM'nin çalışmaları hızla devam ederken tadilat yapımında kullanılan malzemelerin dükkan önlerini kapatması esnafın işlerini azalltı.

Yapımına 1 Nisan 2014 tarihinde başlanan 'Çiftlik Cadde AVM' çalışmaları Samsun Büyükşehir Belediyesi'nin destekleriyle devam ediyor. 70 İşçinin çalıştığı projenin 2016 yılına başlamadan önce bitirilmesi hedefleniyor. Yüzde 60'tan fazlasının tamamlandığı proje için dış cephe izolasyon maliyetlerinin yüzde 25'ini Samsun Büyükşehir Belediyesi, yüzde 75'i ise ev ve dükkan sahipleri tarafından karşılandığı biliniyor.

GİRİŞ ENGELLENDİ 

Çiftlik Caddesi üzerinde bulunan bir bujiteri mağazasının önünün kapatılması mağaza sorumlusu tarafından tepkiyle karşılandı. Çalışma kapsamında kullanılan alet edavatların ve dış cephe izolasyon malzemelerinin dükkanın önüne yığılması sonucu girişinin oldukça kısıtlanması mağaza yetkilisini kızdırdı. Çalışmayı güzel ve doğru bulduğunu söyleyen Mağaza Sorumlusu, işlettiği dükkanın girişinin girilmeyecek kadar kapatılmasından ve bundan kaynaklı olarak da öğlen saatlerine kadar siftah dahi yapamadığı için şikayetini belirtti. Onur EMİRZA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.