Esnaf ve mahalle ziyaretlerine devam

Esnaf ve mahalle ziyaretlerine devam
Cumhur İttifakı AK Parti Havza Belediye Başkan Adayı Av. Murat İkiz, seçim çalışmaları kapsamında ilçe merkezinde esnaf ziyaretleri ve kırsal mahallelere olan ziyaretlerine devam ediyor. İkiz, “Yaşadığımız şehre hep birlikte hizmete edeceğiz” dedi.

Gece gündüz aralıksız olarak seçim çalışmalarını sürdüren Cumhur İttifakı AK Parti Havza Belediye Başkan Adayı Murat İkiz’e kırsal mahalle ziyaretlerinde Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Kurkmazlı, Belediye Meclis Üyesi Adayları Ömer Faruk Çörekçioğlu, Ersin Şener, Ömür Gül, Yavuz Kul, Hasan Kaya, İlhami Oğuz, Kadircan Şenkal, Ak Parti Gençlik Kolları ve ülkücü gençler eşlik ettiler.

ikiz.jpg

Seçim çalışmaları kapsamında ilçe Merkezinde esnaf ziyaretlerinde bulunan akşam ise Yaylaçatı ve Şeyhler Mahallelerini ziyaret eden Cumhur İttifakı AK Parti Havza Belediye Başkan Adayı Murat İkiz, daha güzel, daha yaşanabilir bir Havza için çalışacaklarını belirterek “ Havza gelişmeye devam eden bir ilçe. İlçemizin ihtiyaçlarını biliyoruz. İlçemiz için ortak akıl ile birlik ve beraberlik içerisinde hizmet etmenin gayreti içerisinde olacağız. Toplumun her kesimin desteği ile yaşadığımız şehre hep birlikte hizmet edeceğiz. Cumhur İttifakını gücü milletimiz. Bu gücü halkımıza hizmet için kullanacağız” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.