ESKİŞEHİR'DE YIKILDIK ! 6-1

ESKİŞEHİR'DE YIKILDIK ! 6-1
Ligin ateş hattında yer alan Kırmızı beyazlılar mutlak puan yada puanlarla dönmeyi umut ettiği Eskişehirspor deplasmanında 90 dakika sonunda sahadan 6-1 mağlup ayrılarak büyük bir hayal kırıklığı yaşattı..

 

 

Eskişehirspor: 6 - Samsunpor: 1
Stat: Yeni Eskişehir
Hakemler: Ümit Öztürk, Serkan Olguncan, Osman Gökhan Bilir
Eskişehirspor: Boffin, Hasan Hüseyin Acar (Dk. 72 Ramazan Övüç), Uğur İnceman (Dk. 72 Dorukhan Toköz), Meye, Erkan Zengin, Tarık Çamdal, Akaminko, Hakan Çinemre, Hürriyet Gücer, Kamil Ahmet Çörekçi, Bruno (Dk. 80 Semih Şentürk)
Samsunspor: Muyters, NDiaye, Murat Gürbüzerol, Ercan Yazıcı, Halil İbrahim Pekşen, Gökay Iravul (Dk. 67 Lumu), Canberk Aydın (Dk. 46 Göksu Türkdoğan), Vedat Bora (Dk. 46 Zola), Abdülkerim Bardakçı, Kone, Erkam Reşmen 
Goller: Dk. 33 (penaltıdan) ve Dk. 77 Erkan Zengin, Dk. 40 Hakan Çinemre, Dk. 62 ve Dk. 90+2 Meye, Dk. 66 Bruno (Eskişehirspor), Dk. 71 Kone (Samsunspor)
Sarı kartlar: Dk. 34 NDiaye, Dk. 36 Canberk Aydın (Samsunspor), Dk. 58 Hasan Hüseyin Acar (Eskişehirspor)

HAKEM'DEN TARTIŞMALI PENALTI 
TFF 1.lig'de Samsunspor deplasmanda ligin güçlü ekiplerinden Eskişehirspor ile karşı karşıya geldi. Eskişehir Yeni Atatürk stadyumunda oynanılan karşılaşmayı Kırmızı beyazlı 233 taraftar tribünden takip ett. Karşılaşmaya ev sahibi ekip etkili başladı. Mücadelenin 10. dakikasında gelişen Eskişehirspor atağında Erkan Zengin'in yaptığı etkili ortaya yükselen Kamil Ahmet'in kafa vuruşunu Samsunspor filebekçisi Tom Muyters kornere tokatladı. Mücadelenin 32. dakikasında gelişen Eskişehirspor atağında Uğur İncaman'ın yerde kaldığı pozisyonun ardından hakem penaltı noktasını gösterdi. 

GOLLER PEŞ PEŞE GELDİ 
Topun başıan geçen Erkan Zengin topu ve Tom Muyters'i ayrı köşelere gönderdi ve Eskişehirspor bu golle mücadelede 1-0 öne geçen taraf oldu. Golden sorna rakip kalede etkili olmaya çalışan Kırmızı beyazlılar Kone ve Murat ile girdiği pozisyonları değerlendirmedi. Skorunda vermiş olduğu moral bozukluğu nedeniyle Samsunspor rakibi karşısında gardını düşürdü. Karşılaşmanın 40. dakikasında ise Erkan Zengin'in sağ kanattan kullandığı serbest vuruş'a iyi yükselen Hakan Çinemre penaltı hizasından yaptığı etkili kafa vuruşu ile takımını 2-0 öne geçiren golü kaydetti. Mücadelenin ilk yarısı Eskişehirspor'un 2-0'lık üstünlüğü ile tamamlandı. 

KALEMİZDE 6 GOL GÖRDÜK 
Mücadelenin ikinci yarısına ise Samsunspor'da Vedat Bora ve Canberk Aydın yerlerini Zola ve Göksu'ya bıraktılar. Mücadelenin 62 dakikasında kontra atak sonrası kaleci ile karşı karşıya kalan Axel Meye şık bir plase ile topu filelere gönderdi. 3-0 Bu golden sonra Samsunspor kalesine daha rahat gelen Eskişehirspor 66. dakikada Bruno Mezenga'nın golü ile farkı dörde çıkardı. 4-0. Rakibi karşısında en azından bir gol arayan Kırmızı beyazlılar'da Kone sağ çağrazdan yaptığı etikili vuruşlar skorda durumu 4-1'e getirdi. Maçın 77. dakikasında ise Eskişehirspor'da Erkan Zengin bir kez daha sahneye çıktı. Ceza sahası içinde topla buluşan yıldız futbolcu yaptığı düzgün vuruşlar takımını 5-1 öne geçirdi. Maçın 90+2. dakikasında ise Axel Meye maçta skoru belirleyen golü kaydetti ve Samsunspor puan yada puanlarla gittiği Eskişehirspor deplasmanından 6-1 gibi şok bir skorla evine döndü.     

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.