Eskişehir’de Kültür Günü programı

Eskişehir’de Kültür Günü programı
Eskişehir'de Kaynak Yayınları ile Yunus Emre Kültür Sanat ve Sevgi Derneği (YUSEV) tarafından kültür günü programı gerçekleştirildi.

Büyükşehir Belediyesi Atatürk Kültür ve Kongre Merkezi'nde gerçekleştiren ve bir gün süren etkinliklere katılımın fazla olması dikkat çekti. Kaynak Kültür Yayınları ve YUSEV yetkilileri, amaçlarının, yazarlarla okuyucuyu buluşturmak ve Eskişehir halkına kültürel anlamda bir katkı sunmak olduğunu belirtti.

Program çerçevesinde İlahiyatçı Yazar Mehmet Akar, 'Risalelerden günümüze yansıyanlar', Eğitimci Mahmut Bal, 'yurtdışı hatıraları', Gazeteci Yazar Ali Demirel 'İslam'da aile' ve Prof. Dr. Muhittin Akgül ise 'Asr-ı Saadet'ten günümüze benzerlikler' konusunda, katılımcılara seminer verdi. Seminer sonunda ise yazarlar okuyucularına kitaplarını imzaladı. Kaynak Kültür Yayınları, NT ve Zaman yayınlarının açtıkları kitap stantları beğeni topladı. Okuyucular, yazarlarla hatıra fotoğrafı çektirdi. Ayrıca programda bayanlar tarafından hazırlanan kermes büyük ilgi gördü. CİHAN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.