ESKİ BAŞKAN ADAY ADAYI

ESKİ BAŞKAN ADAY ADAYI
Eski Tekkeköy Belediyesi Başkanı Hayati Tekin, 25. Dönem CHP Mİlletvekilliği Aday Adaylığını dün CHP İl Başkanlığı Binası'nda düzenlediği ve yoğun katılımın olduğu toplantıda açıkladı.

DAVULLU ZURNALI KARŞILAMA

Eski Tekkeköy Belediyesi Başkanı Hayati Tekin basın açıklaması yapacağı CHP İl Bİnası'na gelince binanın önende onu bekleyen kalabalıkla karşılaştı. Davul ve zurnalarla birlikte Hayati Tekin'i bekleyen kalabalık Milletvekili Aday Adayını omuzlarına alarak Parti Binası'nın kapısına kadar götürdü. Kalabalık grubu gördüğünde şaşıran Hayati Tekin Bina kapısı önünde kalabalığa teşekkür ederek "Sizin için varım ve sizin için olacağım" dedi.

"SAMSUN VE ÜLKEM İÇİN ÇALIŞACAĞIM"

Tekin Türkiye'nin AK Parti iktidarı ile karanlık günlere doğru gittiğini ve bu gidişe dur deme zamanının geldiğini ifade ederek, " Ben yıllardır çizgimde mücadele verdim ve halka hizmet etmek için elimden gelen gayreti gösterdim. Türkiye ve Samsun'un kötü kaderine ve kötü gidişine dur demek için CHP'den Milletvekili aday adayı oldum. belediye başkanlıklarım süresince de hep halkla iç içe , onların arasında yeraldım, hizmeti onların istek ve talepleri doğrultusunda yaptım. Şimdi Milletvekili olarak Samsun ve Türkiye'nin kaderini değiştirmek, işsizliğe, yoksulluğa, talana dur demek için yola çıktım. CHP'lilerin ön seçimde beni bu göreve layık görmeleri halinde Samsun ve Ülkem için çalışacağım, CHP'nin iktidar olması için önseçim sonucu ne olursa olsun mücaele vermeye devam edeceğim." dedi. ONUR EMİRZA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum