Eşini öldürüp, kayınvalidesi ve kayınbiraderini yaraladı

Eşini öldürüp, kayınvalidesi ve kayınbiraderini yaraladı
ESKİŞEHİR'de 33 yaşındaki Soytürk Çeledir, dün gece ayrı yaşadığı ve çağrılı polis korumasında olan eşi 29 yaşındaki Çiğdem Çeledir'i tabancayla öldürüp...

47 yaşındaki kayınvalidesi Aynur Çelik ve kayınbiraderi 18 yaşındaki Muhammet Murat Çelik'i yaralayıp kaçtı. Zanlı Çeledir'in yakalanmasına çalışılıyor.
Olay dün gece saat 23.00'de Yenikent Mahallesi Öztem Sokak'ta meydana geldi. 4 çocuk babası Soytürk Çeledir, iddiaya göre kendisinden boşanmak isteyen ve bir süredir de ayrı yaşadıkları eşi Çiğdem Çeledir'in annesi Aynur Çelik ile birlikte kaldığı 5 katlı apartmanın bodrum katındaki dairesine gitti. Kapıyı çalıp içeri giren Soytürk Çeledir, çıkan tartışmada sofrada yemek yemekte olan kayınvaldesi Aynur Çelik, kayınbiraderi Muhammet Murat Çelik ve eşi Çiğdem Çeledir'e tabancayla ateş etti. Silah sesleri üzerine komşuları polise haber verirken, Soytürk Çeledir olay yerinden bir otomobile binerek kaçtı.

GENÇ KADIN HASTANEDE ÖLDÜ

Başından yaralanan Muhammet Murat Çelik ile omuzundan ve başını sıyırıp geçen kurşunla yaralanan annesi Aynur Çelik ambulansla Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Hastanesi'ne, başından ve sağ bacağından yaralanan Çiğdem Çeledir de Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralılardan Çiğdem Çeledir tedavi altına alındığı Devlet Hastanesi'nde sabaha karşı kurtarılamayarak öldü.

Muhammet Murat Çelik ile annesi Aynur Çelik'in tedavileri ESOGÜ Hastanesi yoğun bakım servisinde sürüyor. Muhammet Murat Çelik'in durumunun ağır olduğu bildirilirken polis kaçan şüpheli Soytürk Çeledir'i yakalamaya çalışıyor.

Soytürk Çeledir'in daha önce Sağlık Müdürlüğü'nde parametik olarak çalıştığı daha sonra bu işinden ayrıldığı öğrenildi. Soytürk Çeledir'in tehdit ve baskıları nedeniyle, eşi Çiğdem Çeledir'in bir süredir çağrılı koruma kapsamında olduğu bildirildi. (DHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.