EŞİ OTOMOBİL ALIP, BORÇ ÖDEMİŞ

EŞİ OTOMOBİL ALIP, BORÇ ÖDEMİŞ
Emniyetteki işlemlerinin ardından genç kadın adliyeye sevk edildi.

Olay 26 gün önce Atakum İlçesi'nde meydana geldi. 28 yaşındaki Derman Y.'nin evine girip, yatak odasındaki çekmecede bulunan 65 bin lira ile 5 bin lira değerinde altın çaldıkları iddiasıyla, Ürkiye Y. ve kızı 14 yaşındaki A.Y. iki gün önce polis tarafından yakalandı. Yaşı küçük olan A.Y. Çocuk Şube Müdürlüğü tarafından dün adliyeye sevk edilip, ifadesi alındıktan sonra savcılık tarafından serbest bırakıldı.

EŞİ OTOMOBİL ALIP, BORÇ ÖDEMİŞ

Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatan polis, Ürkiye Y.'nin eşi M.Y.'nin hırsızlık olayından bir gün sonra 38 bin liraya otomobil satın aldığı ve yüklü miktarda borç ödediğini belirledi. Polisteki sorgusu tamamlanan Ürkiye Y. dün adliyeye sevk edildi. Hamile olduğunu söyleyen Ürkiye Y. adliyeye gelişi sırasında polis otosundan inerken rahatsızlanınca kustu. 

MAHKEME SERBEST BIRAKTI

Samsun'da girdiği evden 65 bin lira ile 5 bin lira değerinde altın çaldığı iddiasıyla polis tarafından gözaltına alınan Ürkiye Y., emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. DHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.