Eşe 50 bıçak darbesi

Eşe 50 bıçak darbesi
SAMSUN'da eşi tarafından bıçaklanarak öldürülen 73 yaşındaki Çakır Gürel'in vücudunda 50 bıçak yarası olduğu tespit edildi.

 Konuşmadığı için ifadesi alınamayan şüpheli 70 yaşındaki Aziz Gürel ise, adliyeye tekerlekli sandalyeyle getirildi.

Tekkeköy İlçesi 19 Mayıs Mahallesi Şehit Köksal Teke Sokak'ta 9 çocuk annesi Çakır Gürel'i bıçaklayarak öldürdüğü iddia edilen eşi Aziz Gürel, Emniyet Müdürlüğü'ndeki  işlemlerinin ardından bugün adliyeye sevk edildi. Yürümekte zorlandığı için tekerlekli sandalyeye oturtulan şüpheli konuşmadığı için ifadesi alınamadı. Hiçbir şekilde sorulara yanıt vermeyen Aziz Gürel'in şizofren hastası olduğu ve bir süredir tedavi gördüğü belirtildi. Öte yandan Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde otopsisi yapılan Çakır Gürel'in baş, yüz ve kollarında 50 bıçak yarası tespit edildi.

TUTUKLANDI

Samsun'un Tekkeköy İlçesi'nde eşini 50 bıçak darbesi ile öldürdüğü iddiasıyla bugün adliyeye sevk edilen Aziz Gürel, savcılık ve mahkemede ifade verdi. Poliste konuşmayan Aziz Gürel, "Oğlum ekmek almak için dışarı çıktığında kapıyı açık bıraktı. O sırada eve iki kişi girdi. Bu olayı onlar yaptı, benim bu işi yapacak gücüm yok. Karıma ve bana saldırdı. Ben kendimizi korumaya çalıştım ama gücüm yoktu. Elimden yaralandım. ben suçsuzum" dedi. Aziz Gürel, tutuklandı.

Öte yandan polisin olay anında eve gittiğinde kapının kapalı olduğu ve suç aleti bıçağında mutfak tezgahı üzerinde yıkanmış halde bulunduğu belirtildi.   (DHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.