Eroini 'Vadi' buldu

Eroini 'Vadi' buldu
İstanbul'da jandarma ekiplerinin Bahçelievler'de yaptığı operasyonda 58 kilogram eroin ele geçirildi.

Hayalet silah olarak bilinen bir adet Glock marka tabancanın da ele geçirildiği operasyonda gözaltına alınan 4 kişi tutuklandı. Jandarmanın eğitimli narkotik köpeği Vadi'nin operasyonda eroinin bulunmasında önemli rol oynadığı ortaya çıktı.

İstanbul İl Jandarma Komutanlığı'nın narkotik timleri dikkat çeken bir uyuşturucu operasyonuna imza attı. Bir ihbar ile başlayan soruşturmada doğu illerine yurt dışından getirildiği belirtilen uyuşturucunun İstanbul'a getirilerek depolandığı belirlendi. Edinilen bilgilerden yola çıkan timler, yaklaşık 2 ay boyunca şüphelileri ve adresleri takibe aldı. Adım adım izlenen şüphelilerin her adımı kayıt altına alındı. Uyuşturucunun Avrupa'ya sevk edileceği bilgisini de alan ekipler operasyon için düğmeye bastı. Bahçelievler'de iki ayrı adrese yapılan operasyonda 4 kişi gözaltına alındı. Şüphelilerin adres ve araçlarında yapılan aramada toplam 58 kilogram eroin ele geçirildi. Aramalarda ayrıcı hayalet silah olarak bilinen Glock marta bir tabanca da ele geçirildi.

'VADİ'NİN İKİNCİ OPERASYONU

Jandarma timleri operasyonda en çok 'Vadi' isimli 2 yaşındaki eğitimli köpekten yararlandı. Dün yapılan ve Avcılar'da yüklü miktarda uyuşturucu madde bonzainin ele geçirildiği operasyonda da başarılı bir rol oynayan Vadi, araçta ve adreslerde yapılan aramalarda da uyuşturucu bulmayı başardı.

İfadeleri tamamlanan 4 şüpheli sevk edildikleri mahkemece tutuklandı. CİHAN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.