Eroğlu için kritik hafta

Eroğlu için kritik hafta
Trendyol Süper Lig'de henüz 3 puan ile tanışamayan Yılport Samsunspor için Gaziantep FK maçı büyük önem taşıyor. Taraftar ve camia arasında soğuk rüzgarların estiği şu dönemlerde alınacak 3 puan daha olumlu bir ortamın oluşmasını sağlayabilir.

Trendyol Süper Lig'in 7. haftasında Yılport Samsunspor, 29 Eylül Cuma günü saat 20:00'de Gaziantep FK'yı ağırlayacak. Yeni 19 Mayıs Stadyumu'nda gerçekleşecek mücadele Samsunspor camiası için kritik öneme sahip. Ligin ilk 6 haftasında sadece 1 puan toplayan Yılport Samsunspor'da Teknik Direktör Hüseyin Eroğlu'nun da geleceği de Gaziantep FK maçı ile belirlenebilir. Taraftarlar arasında istifa sesleri yükselirken hoca ile yönetim arasında da bir görüşme yapılacağı iddia ediliyor.

İstediği sonuçları alamadı
Spor Toto 1. Lig şampiyonu olarak Süper Lig macerasına başlayan Yılport Samsunspor, ilk 6 hafta içerisinde sadece 1 puan toplayabildi. Kırmızı beyazlılar tek puanını ise Sivasspor karşısında 1-1'lik berabere kalarak aldı. Ardından mağlubiyet serisine başlayan Yılport Samsunspor, Fenerbahçe'ye 2-0, Kayserispor'a 2-1, Galatasaray'a 4-2 ve Antalyaspor'a da 2-0 yenildi. Ligin 4. haftasında oynanan İstanbulspor maçı ise olumsuz hava koşulları nedeniyle iptal edildi. Bu mağlubiyet serisine son vermek isteyen Yılport Samsunspor, ilk 3 puanını kendi evinde, taraftarların desteği ile almak istiyor.

Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.