Erhan Usta: Bahçeli çantayı açıklayacak

Erhan Usta: Bahçeli çantayı açıklayacak
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Havza İlçe Başkanlığında Kurban Bayramı nedeni ile bayramlaşma programı düzenlendi.

MHP Havza İlçe Başkanlığında düzenlenen  bayramlaşma programına MHP Samsun Milletvekili Erhan Usta, MHP Samsun İl Başkan Yardımcısı Abdulkadir Uzunoğlu, MHP Havza İlçe Başkanı Uğur Yıldırım, Milletvekili adayları İbrahim Yılmaz, Yakup Akın, Belediye Meclis Üyesi Keramettin Aydın ile partililer katıldılar.

Bayramlaşma programında bir konuşma yapan MHP Samsun Milletvekili Erhan Usta genel durumu hakkında partililere bilgiler verdi. Usta konuşmasında Türkiye'nin MHP'ye ihtiyacı olduğunu belirterek; "Biz her zaman bu çözüm sürecinin zararından bahsettik. Maalesef keşke bizler haklı çıkmasaydık. Ülkemiz son aylarda terör yüzünden sıkıntılı günler yaşamakta. Bunda bizim haklılığımız ortaya koymakta. Çözüm süreci ile güçlenen terör örgütü her gün canımız yakmakta. Görüyoruz ki bu ülkenin MHP'ye her zamankinden daha çok ihtiyacı var. Bunu bu ülkede yaşayan ve MHP'ye oy vermemiş bir çok insanda artık dillendirmeye başladı. Şuan ki durumda tek başına bir iktidar görünmüyor. Koalisyon masasına güçlü bir şekilde oturmamız lazım. Bunun içinde 7 Haziran sürecinden daha iyi bir çalışmayı ortaya koymalıyız. Burada teşkilatlarımıza önemli işler düşmekte” dedi.

Sayın genel Bahçeli Koalisyon Görüşmelerindeki Çantayı Açıklayacak

Sözlerine devam eden Usta;” Seçim gecesi yapılan açıklamalara şöyle bir bakıldığında, özüm süreci adı altında yürütülen sürecin taçlandırılması amacıyla ilk önce AKP ve HDP koaliyonu kurulması gerekiyordu. 2009’dan bu zamana Habur’la başlayan anlaşmalar resmi ortamda yürütülebilirdi. Daha sonra ise ülkedeki kutuplaşmanın kırılması amacıyla AKP ve CHP koalisyonu kurulabilirdi, Cumhuriyet mitingleri ve benzeri olaylarla gerilen ülkemiz biraz refaha erebilirdi, bu Sayın genel Başkanın devlet adamlığı ile düşündüğü şeylerdir. Fakat en son çare MHP gövdesini taşın altına koyacaktır demiştik. CHP ile görüşmelerin sonucu olumsuz çıkması ile biz her şeyimizi bir çanta içerisinde ciddi bir şekilde çalışarak, Ahmet Davutoğlu’nu medya önünde davet ettik. MHP hiç bir zaman koalisyondan kaçmadı. Biz koalisyon görüşmelerine koalisyon kurma amacı ile ciddi hazırlıklar yaparak gittik. Fakat bize koalisyon teklif bile edilmedi. Biz bir çanta ile koalisyon masasına gittik onlar ise bir dosya ile geldiler. Sayın Devlet Bahçeli o koalisyon çantasındaki olanları çıktığı ilk canlı yayında açıklayacak." dedi.

Meral Akşener’i Soranlara Abdullah Gül’ü Sormak Lazım

Genel bir soru üzerine Meral Akşener konusunun MHP'yi yıpratmak adına bir kısım medya tarafından sürekli gündemde tutulduğunu belirten programına MHP Samsun Milletvekili Erhan Usta; "Ak Parti kurulduğunda bunlar dört beş kişi idi. Abdullah Gül, Abdullatif Şener, Bülent Arınç şimdi ise siyasette tek kişi kaldı. Bu neden sorgulanmıyor. Sürekli MHP’nin üzerine kurulan programlar sayesinde MHP Seçmenin aklı karıştırılmak isteniyor. Amaç MHP'de gedik açmak ve partimizi yıpratmak. Bize bu soruyu soranlara AKP’nin kurucularının neden siyaset yapamadıklarını sormak lazım. Nihayetinde bir siyasi partidir, liste dışı kalması partinin genel sorunu aile içi bir nedendir. Yoksa bir insan bitirilmek istense seçilemeyecek bir sırdan da konularak yapılırdı. Tamamen saygı ve sevgi çerçevesinde gelişmiş olup Meral Hanım gerekli cevabı da Genel Başkanımızın Takdiridir diyerek vermiştir.  Tüm islam aleminin Kurban Bayramını kutlarım." dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.