ERHAN ALTIN ATEŞ PÜSKÜRDÜ

ERHAN ALTIN ATEŞ PÜSKÜRDÜ
Kırmızı Beyazlıların Teknik direktörü Erhan Altın maç sonu açıklamalarda bulundu. Altın maç sonu kendisini istifaya davet eden taraftarların gitmesinin ardından ortam bir anda gerilrdi.

PATRON SİZSİNİZ
Samsunspor Teknik direktörü Erhan Altın maç sonu kendisni istifaya daveteden taraftarların yanına gitti. Burada taraftarlar ile kısa süreleri gerginlik yaşandı. Konuyla ilgli açıkmalarda bulunan Samsunspor Teknik direktörü Erhan Altın,"Maç sonunda taraftarlarımız beni sitifaya davet etti. Bende yanlarına giderek patron sizsiniz dedim." şeklinde konuştu.

ORTA BİR EMEK VAR
Maç hakkında da açıklamalarda bulunan Kırmızı Beyazlıların teknik direktörü Erhan Altıun,"Bugün bu 90 dakikayı kazanmayı çok istedik. Pozisyonlarda bulduk değerlendiremedik. Bazeb çok istemekte oyuncuların üzerinde baskı oluşturuyor. Biz bugün bunu hissettik. Ancak burada bir emek var. Bu emeğe sayğı göstermeliyiz." dedi.

ONLARI GAYE ALMIYORUM
Sosyal medyada çıkan haberler sonrasıda açıklamalarda bulunan Altın,"Sosyal medyadaki insanlar orada kendi dünyalarını kurmuşlar. Ben onları gaye almıyorum. Burada işimize bakıyorum. Orada bir dünya kurmuşlar o dünyada eğleniyorlar. Bizim sevenimizde sevmeyenimizde var. Biz sevenimizinde sevmeyenimizde eleştirisini önemseriz" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum