EREN TOZLU HIRS KÜPÜ

EREN TOZLU HIRS KÜPÜ
Samsunspor pazar günü kendi evinde ağırlacağı Antalyaspor karşısında Adanaspor karşılaşmasında forma şansı bulamayan Eren Tozlu antremanlarda gösterdiği performansı ve hırsı ile dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

FUTBOLA GİRESUN'DA BAŞLADI
PTT 1.lig'in 23'üncü haftasında kendi Samsunspor evinde konuk edeceği Antalyaspor karşılaşması öncesi gerçekleştirilen idmanlarda ara transfer döneminde Mersin idmanyurdu'ndan kadrosuna kattığı Eren Tozlu'nun hırsı dikkat çekti. Samsunspor'da henüz gol bulamayan başarılı oyuncu Adanaspor karşılaşmasında forma şansı bulamadı. Futbola Karadeniz ekibi olan Giresunspor'un alt yapısında başlayan Samsunspor'un formda oyuncusu Eren Tozlu'dan Antalyaspor karşılaşmasında oynaması bekleniyor.

MERSİN İDMANYURDU'NDA 3 SEZON KALDI
2010-11 sezonunu kiralık olarak 3. Lig ekiplerinden Pazarspor'da geçirdi ve burada oynadığı süreç içerisinde ilk 11'de düzenli oynama fırsatı buldu. 2011-12 sezonunun başında Giresunspor'a geri döndü ve sezon başından sonuna kadar ilk 11'de düzenli olarak forma giydi. Kaydettiği 15 gole rağmen takımının küme düşmesini engelleyemedi. Ligin son 4 haftasında 5 gol kaydeden Eren, sezon sonunda Mersin İdman Yurdu'na transfer oldu. Mersin İdmanyurdunda 3 sezon kalmasına rağmen çok forma şansı bulamayan Eren Tozlu 2014-2015 sezonunun ara transfer döneminde takımdan ayrılıp  Samsunspor 'a transfer oldu.Serkan KAYA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.