ERDOĞAN TOK "SÖZÜMÜZÜ TUTUYORUZ"

ERDOĞAN TOK "SÖZÜMÜZÜ TUTUYORUZ"
İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok günün ilk ışıklarında vatandaşlarla buluştu.

Başkan Tok, "Gençlik ve Spor Bakanımızla yaptığımız toplantıda Bakanımız Akif Çağatay Kılıç, Türkiye'nin en büyük gençlik merkezinin temelini yılbaşından sonra ilçemize atacaklarını belirtti." dedi.

İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok İlkadım İlçesi Bahçelievler Camii'nde mahalle sakinleri ile bir araya geldi. Sabah namazının ardından Bahçelievler Mahallesi sakinleriyle buluşan Başkan Tok mahallenin ihtiyaç ve istekleri hakkında bilgi aldı. Belirtilen sorunları yerinde inceleyen Başkan Tok, "Gerçekleştirdiğimiz bu buluşmalar, sorunları yerinde görerek çözüme kavuşturma noktasında bizlere yön gösteriyor." dedi

HALK İLE İSTİŞARE
Sabahın ilk ışıklarında vatandaşlarla buluşmanın mutluluk verici olduğunu söyleyen ve halkın yanına giderek istişareler yaptığını belirten İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, "Güzel bir ortamda günün ilk ışıkların Bahçelievler mahallesi sakinleri ile bir arada olmaktan mutluluk duyuyorum. Vatandaşlarımızla bu tür buluşmalarımıza önem veriyorum. Bizleri görmek isteyen, isteklerini dile getirmek isteyen vatandaşlarımızın yanına gelerek yerinde dinleyip yine yerinde çözüme kavuşturmuyoruz. Bu tür oluşumların artmasını bu şekilde devam etmesini önemseyen bir belediye başkanı olarak çalışmalarımıza yorulmadan devam ediyoruz. Halka açık bir belediyecilik yapıyoruz, kapımız her daim herkese açıktır" dedi.

"SÖZÜMÜZÜ TUTUYORUZ"
Seçim öncesi vatandaşlara vermiş olduğu sözlerini tek-tek yerine getirdiğinin altını çizen Başkan Tok, "En çok önem verdiğimiz konulardan ilki ise gençlerimiz. Geleceğimizi şekillendirecek olan gençlerimiz için İlkadım'da her zaman büyük adımlar atıyoruz. Türkiye'nin en büyük gençlik merkezinin temelini ilçemizde yapına başlayacağız. Yeni yılda temelini atacağımız merkezimizin müjdesini bakanımız dün verdi. Bu noktada da Gençlik ve Spor Bakanımız Akif Çağatay Kılıç'a desteklerinden ötürü sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Seçim öncesi halkımıza verdiğimiz sözlerimizi tek tek yerine getiriyoruz. İktidar bir partinin belediye başkanı olarak imkanlarımızı kullanarak ilçemize vaat ettiğimiz projelerimizi kazandırıyoruz." diye konuştu.

Başkan Tok düzenlenen programın ardından Bahçelievler Camii'nden Saathane bölgesine geçerek. esnaflarla çay içerek sohbet etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.