ERDOĞAN TOK “İSTİKRAR SÜRECEK”

ERDOĞAN TOK “İSTİKRAR SÜRECEK”
İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, ailesi ile birlikte sabahın erken saatlerinde oyunu kullandı.

1 Kasım 2015 Genel Seçimleri nedeniyle sabah erken saatlerde sandık başına giden İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, ailesi ile birlikte oyunu İlkadım ilçesinde bulunan Samsun Yeşilyurt İlköğretim Okulu’nda kullandı. Başkan Tok, oyunu kullanmak için gittiği okulunda sandık görevlileri ve vatandaşlarla da sohbet etti. Erdoğan Tok, eşi ve çocukları ile birlikte oyunu 1021 numaralı sandıkta kullandı.

 

1 Kasım seçimlerinin Türkiye için büyük önem taşıdığını belirten İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok “Bugün 1 Kasım ülkemizin için çok önemli bir gün. Türkiye’de oldukça önemli bir seçimi gerçekleştiriyoruz. İnşallah bu seçim istikrarın devam etme neticesini ortaya koyar. Ve görüyoruz ki  bu akşam ki neticede  istikrarın devam edeceği  yönünde. Daha güçlü daha hızlı büyüyen Türkiye için oylarımızı verdik. Vatandaşlık görevimiz olan oy verme işlemine tüm halkımız özen göstermesini istiyorum. Allah milletimize vatanımıza hayırlı uğurlu etsin" dedi.

 

İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok daha sonra Gençli ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç ile birlikte İlkadım İlçe genelinde kurulan sandıkları gezerek sandık görevlilerini ziyaret etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum