ERDOĞAN TOK, “ 1 KASIMIN TELAFİSİ YOK”

ERDOĞAN TOK, “ 1 KASIMIN TELAFİSİ YOK”
Geçmiş dönem belediye meclis üyeleri İle bir araya gelen İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, “1 Kasım telafisi olmayan bir seçimdir” dedi.

1 Kasım seçimlerine sayılı günler kala seçim çalışmalarına devam eden İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, AK Parti İlkadım Seçim Koordinasyon Merkezi’nde geçmiş dönem belediye meclis üyeleri ile bir araya geldi. Düzenlenen buluşma toplantısına Başkan Tok’un yanı sıra AK Parti Samsun Milletvekili Hasan Basri Kurt, AK Parti İlkadım İlçe Başkanı Adnan Varol ve partililer katıldı. Gerçekleşen toplantıda meclis üyelerine hitap eden İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, 7 Haziran seçimlerinin telafisinin 1 Kasım seçimleri olduğunu, 1 Kasım seçimlerinin telafisi olmayacağını belirtti.

1 KASIM SEFERBERLİK GÜNÜ
Sabahın ilk saatlerinde geçmiş dönem belediye meclis üyelerimiz ile bir arada olmaktan onur ve mutluluk duyuyorum. Toplantımıza icabet eden meclis üyesi arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. 1 Kasım seçimlerini seferberlik görevi gibi önemsiyoruz.  1 Kasım seferberlik günüdür. Seçim günü kimsenin kimseyi bir yere çağırmadan herkesin harekete geçmesi gereken bir gündür.  Çünkü telafisi olmayan bir seçim günüdür 1 Kasım. Haziran seçimlerinin telafisi 1 Kasım seçimleri olacak yalnız 1 Kasım’dan sonra bir telafi daha olacağını düşünmüyorum. Sonuç ne çıkarsa o şekilde devam edilecek olan bir seçimdir. Biz inşallah tek başına iktidara gelme noktasında bu süreci iyi değerlendirelim koşalım. Zaman zaman dargınlıklar kırgınlıklar olabiliyor ama bu seçimde bu seçim bu kırgınlıkların ortadan kalmasını gerektiren bir seçimdir. Kişisel kırgınlıklarımızı ülkemizin geleceğine mâl etmeyelim. Türkiye’nin geleceği için bu süreci çok iyi değerlendirelim. Çok hassas bir noktadan geçiyoruz. Herkes telefonunu eline alsın rehberindeki kırgın olduklarını arayarak gönül alsın ikna etsin. Bu seçimlerde bir oy bir oydur” diye konuştu
“İSTİKRAR SÜRECEK”
1 Kasım seçimlerinin ardından Türkiye’de yeniden istikrarın devam edeceğini belirten AK Parti Samsun Milletvekili Hasan Basri Kurt, “Geçmiş dönem belediye meclis üyelerimizle birlikte olmak bizlere güç veriyor. Bu hizmet aşkının görev aşkının hala sürdüğünü görüyor ve mutlu oluyoruz. 1 Kasım seçimleri yani Türkiye’nin geleceği için son düzlüğe çıktık. Gelecek nesillerin seçimine yeniden dirilişin seçimine sadece sayılı günler kaldı. 7 haziran seçimlerinden sonra bazı partiler sevindi halaylar çekti. Yalnız bilmedikleri bir şey vardı. AK Parti yıkılmamıştı. Türkiye’de yine seçimlerde birinci gelen tek parti AK Parti idi. Bizler yıkılmadık vazgeçmedik. Ülkenin geleceği içindik durduk doğrulduk ve yeniden çalışmalarımıza start verdik. 7 Haziran seçimlerinden sonra insanlar anladı AK Parti olmadan bu ülkede hizmet olmuyor. AK Parti olmadan Türkiye’de hiçbir şey yapılmıyor. Bu parti Türkiye’nin omurgası haline geldi. İşte bu sebepten dolayı bir silkelendik. Ülkemizin ve yeni nesillerimizin geleceği için 1 Kasım günü Türkiye’de istikrarın yeniden devam edeceğinden kimsenin şüphesi olmasın. Yolumuzun uzun ve zor. Ülkemizin başarılarını yükselişini engellemek için her yolu deneyecekler ama yine bunlara izin vermeyeceğiz” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum