Erbakan’ın sözüyle yüklendi

Erbakan’ın sözüyle yüklendi
Saadet Partisi Samsun Gençlik Kolları Başkanı Muhammed Okutan "Ortadoğu'nun gayrimeşru çocuğu İsrail'e Merhum Liderimiz Erbakan Hoca'nın bir sözünü hatırlatmak istiyorum...

Saadet Partisi Samsun Gençlik Kolları Başkanı Muhammed Okutan "Ortadoğu'nun gayrimeşru çocuğu İsrail'e Merhum Liderimiz Erbakan Hoca'nın bir sözünü hatırlatmak istiyorum "Bir gün İsrail'e öyle bir tokat atacağız ki, hayatı gözlerinin önünden Gazze şeridi gibi geçecek!"dedi.

Saadet Partisi Samsun Gençlik Kolları Başkanı Muhammed Okutan İsrail'in Gazze saldırısında 11 Filistinli ile birlikte şehit olan Kassam Tugayları Komutanı Ahmet El Caberi'ye Allahtan rahmet dileyerek başladığı konuşmasında, Gazze'nin Ümmetin namusu ve onuru olduğunu kaydetti.

GAZZE, ÜMMETİN NAMUSU VE ONURU
Okutan açıklamasına şöyle devam etti: "Başta Türkiye olmak üzere bütün İslam ülkelerinin İsrail'le tüm ekonomik, ticari ve siyasi ilişkilerini kesmelidir hemen ardından Türkiye'nin öncülüğünde, İslam ülkeleri askerlerinden bir barış gücü oluşturulmalı ve Filistin'e konuşlandırılmalıdır. Bu güç, İsrail'in her saldırısına misliyle karşılık verecek bir teçhizat ile donatılmalıdır.” Okutan açıklamasına şöyle devam etti :"Askeri kamplarında teröristleri eğiten ve terörizmin nasıl yapılacağı konusunda uzman olan İsrail, önceki günlerde de, daha önce olduğu gibi, Müslümanların kutsal saydığı günlerde Gazze'ye teröristçe saldırmıştır. Sivil, masum, çocuk, kadın ayrımı yapmadan Gazze'ye yapılan bu saldırının hiçbir makul açıklaması olamaz. Gazze sadece 1 gün değil senenin bütün günleri işgal altındadır. Bizler uyanmadığımız sürece Gazze'nin varlığı sistemli bir şekilde eritilecektir. Gazze, ticaretin kesildiği, sağlık ve gıda yardımının yapılamadığı, İsrail tarafından dünyadan tecrit edilmiş bir şekilde varlığını sürdürmektedir. İsrail uyguladığı devlet terörünü kamuoyundan gizlemek için uydu bağlantılarını kesmekte ve bölgeden haber alınmasını engellemektedir. Tıpkı Mavi Marmara Baskını'nda olduğu gibi bu süreçte yaralılara müdahale etmeyi dahi engellemiştir.”

ORTADOĞU'NUN GAYRİMEŞRU ÇOCUĞU İSRAİL
Filistin'in ecdadın bir mirası olduğunu belirten Okutan "Filistin Müslümanların ilk kıblegahının olduğu yerdir. Filistin bizlere Selahaddin Eyyubi'nin, Sultan Abdülhamit Han'ın ve Erbakan Hocamız'ın emanetidir. Buraya sahip çıkmak kendi topraklarımıza sahip çıkmakla eştir. Halkımızın kalplerinde her zaman bu böyle yer etmiştir."dedi. Saadet Partililer olarak yıllardır Siyonizmin hedeflerinden ve tuzaklarından bahsettiklerini belirten Muhammed Okutan "Merhum Liderimiz, Erbakan Hocamız siyasi hayatı boyunca ırkçı emperyalizmle mücadele etmiştir. Devletimizin de bu konuda gerekli hassasiyeti göstermesini bekliyoruz. Hükümet derhal İsrail ile olan tüm bağlarını koparmalıdır. Askeri, ticari ve siyasi tüm bağlar koparılmalıdır."dedi. Başbakanımız Büyük Ortadoğu Projesi eş başkanlığından derhal istifa etmelidir. Amerika'da bulunan Yahudi lobilerinden aldığı “üstün cesaret ödülü” nü derhal iade etmelidir. İsrail Büyükelçisi ivedilikle ülkesine gönderilmelidir. Mavi Marmara Baskını'nın ardından atılması gerekip te atılmayan bu adımlar süratle atılmalıdır." diye konuştu. Türkiye'nin yeryüzünde barışın teminatı olduğuna vurgu yapan Okutan "Barışa kast eden bütün örgütlerin ve terörü besleyen, uygulayan tüm devletlerin karşısındayız. Yeryüzünde Müslümanlar var oldukça Filistin Davası da var olacaktır." dedi. Okutan açıklamasını şöyle sonlandırdı "Ortadoğu'nun gayrimeşru çocuğu İsrail'e Merhum Liderimiz Erbakan Hoca'nın bir sözünü hatırlatmak istiyorum "Bir gün İsrail'e öyle bir tokat atacağız ki, hayatı gözlerinin önünden Gazze şeridi gibi geçecek!"


Zelfi VURAL

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.