Engellilerin Talebine Anında Çözüm

Engellilerin Talebine Anında Çözüm
Terme Belediye Başkanı Şenol Kul engellilerin ihtiyaçlarını gidermeye devam ediyor. Kendisine ulaşan hiçbir engelliyi geri çevirmeyen Başkan Kul, engelli bir vatandaşın aracına alamadığı akü isteğini yerine getirdi.

Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, Belediyenin çözüm merkezine başvuru yaparak aracı için akü talebinde bulunan İlhami Kibar’ın isteğini yerine getirdi. Başkan Kul” “Sevgiyle çıktık biz bu yola, sevgiyle engelleri aşacağız anlayışıyla engelli vatandaşlarımızın yaşamlarını kolaylaştırmak ve yaşam kalitesini arttırmak adına çalışmalarımızı yürütüyoruz.” Dedi.

HER ZAMAN YANLARINDAYIZ

Akü tesliminde konuşan Kul  “Belediye olarak engelli vatandaşlarımızın günlük yaşamındaki engelleri kaldırmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Engelli vatandaşlarımız için en önemli konu, evden sokağa çıkabilmeleri, rahatça gezebilmeleri ve hayatın içerisinde olabilmeleri. O yüzden bizde belediyemize ulaşan herkesin ihtiyacını karşılamaya çalışıyoruz. Geçtiğimiz yıl ilçemizdeki ihtiyaç sahibi engellilerimize akülü araçların dağıtımını yapmıştık. Bugün de İlhami kardeşimizin akü isteğini yerine getirdik ve kendisine teslim ettik. Bizler ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın her zaman yanındayız. Bundan sonraki süreçte de engellilerimizin talep ve isteklerini yerine getireceğiz.” Şeklinde konuştu.

BELEDİYE BİZLER İÇİN GÜVENCE

Belediye Başkanı Şenol Kul’un her zaman kendilerinin yanında olduğunu ifade eden İlhami Kibar “Terme Belediyesi’ni hep yanımızda görmek ve her zaman desteğini yanımızda hissetmek bizler için büyük bir güvence. Başkanımızdan Allah razı olsun” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.