ENGELLİLER YARARINA KONSER

ENGELLİLER YARARINA KONSER
Vezirköprü Belediyesi'nin katkılarıyla ilçe merkezinde düzenlenen konserde, Samsun DSİ 7. Bölge Müdürlüğü'nün Türk Sanat Müziği korosu engeliler için Tarihi Taşan'da sahne aldı.

Samsun DSİ 7. Bölge Müdürlüğü'nün Türk Sanat Müziği Koro Şefi Sevtap Bayraktar'ın yönettiği konserde, Türk Sanat Müziğinin sevilen eserleri seslendirildi ve Vezirköprü Engelliler Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Emre Özsoy, dernek olarak kuruluşlarının birinci yılını tamamladıklarını söyledi.

ZORLUKLARA DA ŞAHİT OLDUK
Faaliyetler kapsamında Vezirköprü'yü engelliler için daha yaşanabilir hale getirmek ve engelli engelsiz ayrımını ortadan kaldırmak amacıyla gönüllülerle birlikte çalıştıklarını ifade eden Özsoy, "Bu süreçte engellilerin karşılaştığı zorluklara da şahit olduk. Tek amacımız engelsiz bir ilçe olmak. ama kolay olmayacağını bilerek bu yola çıkmıştık. Artık daha gönüllü dostlara ihtiyacımız var. Geçmişi değiştiremeyiz ama gelecek bizim elimizde" dedi.

HER ZAMAN YANLARINAYIM
Vezirköprü Belediye Başkanı İbrahim sadık Edis yaptığı konuşmada," Vezirköprü Belediyesi olarak engelli dostlarımızın yaşamlarını kolaylaştırmak için yardımcı olmaya çalışıyoruz. Kaldırımlarımızı yollarımızı onlara göre düzenliyoruz. Hepimizin engelli dostlarımızı asla günlük hayatlarında unutmamaları gerektiğini, onların içinde bulunduğu koşulları her zaman anımsamaları gerektiğine inanıyorum. Ben bu akşamki konsere bizi kırmayıp gelen DSİ Türk müzüği topluluğu ekibine koro şefi Sevtap Bayraktar hanıma ve Desteklerini bizden esirgemeyen DSİ 7. bölge müdürü Ahmet Kanık beye teşekkür eder saygılarımı sunarım "diye konuştu.

BAŞKAN'A TEŞEKKÜR PLAKETİ
Programın sonunda Vezirköprü Belediye Başkanı İbrahim Sadık Edis kora şefi Sevtap Bayraktar'a Vezirköprü simgesi Semaver ve Vezirköprü Arastırmaları kitabı hediye etti ve daha sonra kora şefi Sevtap Bayraktar ise engelliler adına Başkan Edis'e teşekkür plaketi verdi Konsere, Ak Parti İlçe Başkanı İbrahim Doğan ile çok sayıda davetli katıldı.

Köksal ÖNER

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.